AliAslan__ Liyaninannesiiii Canım hemen yarın hatta şuan bile bi nöbetçi eczane bulup BALABAN pomad alın Allah’ın izniyle iki güne geçiriyor pişiği. Benimde yapmadgm kalmamıştı kızımda kullandığı antibiyotikten dolayı pişik olmuştu acile götürdük doktor bu kremi yazdı bir günde sönmüştü
75kinalikuzu Liyaninannesiiii hametan mavi olanı kullan hemen geçiriyor çok güzel sarısı hiç güzel degil
Liyaninannesiiii Ersoyce tamam canım yarın bir sonuç alamazsam gidicem çok teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun🙏
Rodin124 Liyaninannesiiii anladim alerji çıkmazsa dediğim ilaçları kullanirsaniz cocuk rahatlar sizde bana dua edersiniz ben doktoruma cok dua etmiştim gerçekten keşke daha önceden öğrenseydim demiştim
Rodin124 Tucix onlar hafif kızarmadan için ise yarıyor gecenin bir yarısı sırf İnternet’e görmüştüm gidip aldım ise yaramadı doktorum bana onlar hafif kızarmalar ilerlememis olanlar için ise yarıyor ama seninkini geçirmez benim kızımın yikamama rağmen kaniyordu
Tucix Rodin124 alala bizimki de sivilce gibi kabarciklar olmuştu bel gamzesine kadar, trosy mantar kremi diye kullanmak istememiştim, sivilceli pişikler için başka çareniz yok demişti doktorumuz
Rodin124 Liyaninannesiiii dedigimi bi uygulayın ama dediğimi de lütfen unutmayin bir tane daha ilacı onu bol bol havalandırmak bunları yapmazsanız iyilesmez
06012021Alim Liyaninannesiiii canım benim ablamın kizida pişik oluyordu ablamın kullandığı bez kalmadi bussuru pişik kremi kullandı doktor başka bez kullan dedi en son Prima aldı ablam biraz pahalı ama çok şükür bir daha yeğenim pişik olmadı. Prima çok iyi geldi
Liyaninannesiiii 06012021Alim bende prima denedim hatta elimde kaldı fazla almıştım o daha beter yaptı pişik 😒
Rodin124 Tucix travazolda mantar ilacı söylediğim 3 ilactan biri işime baya yaradı hatta devlete gidip yazdırdım çünkü 3 cu baya maliyetli geliyor