1ANNE1MERTEFE Liyaninannesiiii DESİTİN MOR BİR KERE SÜR DİĞER BEZ DEĞİŞİMİNE GEÇSİN POPSU KANYORDU İSHAL OLMUŞTU BİR SÜRMEYE DÜZELDİ CANIM
Ersoyce Liyaninannesiiii bence hiç beklemeyin. doktoru karışım krem de fayda etmediyse benim yapabileceğim birşey yok dermotolog görmeli dedi. 10 günlükken pişik oldu bugün 2 aylık halen tam geçmedi ama açık sulu yaraları kalmadı çok şükür. Hem alerjik hem çok hassas cildi var. Dermatologun önerisiyle Halen cerave marka yıkama jeli ile yıkıyorum her alt açmada. İyice kurulayıp önce badger kremi sürüyorım. İki kere de karışım krem kullanıyorum. Karısım kremi yaraları geçene kadar her seferinde kullanmıştım.
Liyaninannesiiii Ersoyce tamam canım yarın bir sonuç alamazsam gidicem çok teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun🙏
sessizciglik Ersoyce dermatolog ile cildiye ayni bölüm mü acaba bizde yarin cildiyeye gidecegiz bu sebepten
Liyaninannesiiii Gul-42 denedim kuzum Bi ara tek onu denedim ama yok geçiyorsa da 1 gun sonra yine ayni😔
Vuslat23 Vuslat23 hamazınc travazol hematem 3 lüyu dr verdı karıstırdım 2. Sürüşümde etkı ettı bızde aynıydık
AliAslan__ Liyaninannesiiii Canım hemen yarın hatta şuan bile bi nöbetçi eczane bulup BALABAN pomad alın Allah’ın izniyle iki güne geçiriyor pişiği. Benimde yapmadgm kalmamıştı kızımda kullandığı antibiyotikten dolayı pişik olmuştu acile götürdük doktor bu kremi yazdı bir günde sönmüştü
75kinalikuzu Liyaninannesiiii hametan mavi olanı kullan hemen geçiriyor çok güzel sarısı hiç güzel degil
Rodin124 Liyaninannesiiii anladim alerji çıkmazsa dediğim ilaçları kullanirsaniz cocuk rahatlar sizde bana dua edersiniz ben doktoruma cok dua etmiştim gerçekten keşke daha önceden öğrenseydim demiştim
Rodin124 Tucix onlar hafif kızarmadan için ise yarıyor gecenin bir yarısı sırf İnternet’e görmüştüm gidip aldım ise yaramadı doktorum bana onlar hafif kızarmalar ilerlememis olanlar için ise yarıyor ama seninkini geçirmez benim kızımın yikamama rağmen kaniyordu
Tucix Rodin124 alala bizimki de sivilce gibi kabarciklar olmuştu bel gamzesine kadar, trosy mantar kremi diye kullanmak istememiştim, sivilceli pişikler için başka çareniz yok demişti doktorumuz