MelinayAsel29 Liyaninannesiiii yogurt gibi sürün ben oyle yapiyorum 1 tanesi 28 tl mi ne her pisikte 1 tane kullaniyorum acikcasi
Nesrincente Liyaninannesiiii altını bağlamasanız bn oyle olunca bağlanıyorum bı kac saat keremde sürüp acık kalınca ıyı gelıyor alerjik te olabılır dediğiniz gibi
giresun Liyaninannesiiii ben pişik kremi aldım içerik olarak en iyisi 1kez pisik oldu sürdüm anında geçti
Liyaninannesiiii Arkadaşlar trivazol krem kortizonlu ya özel bolgede beyazlama oldu, renk değişimi geçer mi acaba.. birde Bi tık daha iyi oldu pişik saolun hepiniz
Kmslm0691 Liyaninannesiiii arkadaşlar mümkün olduğunca kortizonlu krem kullanmamaya özen gösterin bir şekilde iyileştirirken diğer taraftan deriyi inceltiyor ve ciğerlere zarar veriyor
Hsrtgndz Liyaninannesiiii alerji olabilir onun dışında ben çok aşırı pişik olursa bir kab amisir nişastası ve kantaron yağını katıp krem kivamina getirip onu suruykrhm. Normal pişik yokkende. Sadece kantaron yağı kullnaiyrum
Kaderci Liyaninannesiiii Dalin pişik kremi pişik yokken pişik yaptı. Bnde ıslak mendilleri yıkayıp sildim. Hep sonra Bepanthol kullandim altını Açık birakiyom hava aldırıyom. Altını deqisirken hemen bezlemiyom. Hava alması iyi oluyo. Şükür pişik yok. Ve artık işlak mendili yıkamadan da bişe olmuyo. Bepanthol suruyom hep pişik önleyici
Liyaninannesiiii Kaderci evet havalandırma çok önemliymiş benim ev çok ısınmıyor annemdeym burası sicak sürekli hava aldırmıyorum her kafadan bu süreçte yeşil sabunla yıkadım iyi geldi
Liyaninannesiiii Cappon vala ben annemdeyim burda elimde olan trivazol ve madecasoldu ikisini karıştırdım yaradı ise canm
Cappon Liyaninannesiiii bende annemdeyim travazol trosdy fuggy hamazing badocederm kantoron zeytinyagi sudokrem makedonyadan gelen pisik kremi eczaneden yapilan osik kremi hic biri fayda etme pazartesiye cocuk doktoruna randevu aldim bakalim o ne dicek ama bizim pişiğimiz totoda degil sadece kaka yaptiginda toto kizariyo kaniyo surekli olan tabiri caizse kuşun da sürekli kipkirmizi ve kirmizi noktalar var