NilAsyaMom Liyaninannesiiii biz ek gıdaya geçtik başladı pişik ve tam 2 ay sürdü ne yaptıysam travazol falan bir sürü krem denedik ama, bepanthol ile Arko karıştırıp sürdüm efso hemen iyileşti tabi ıslak bırakmadım popoyu kaka yapınca yyıkadım. Gayet iyi geldi
Starlord Liyaninannesiiii anladım aklımda kaldı, ben Minoris markavpişik kredimi kullanıyorum çok memnunumniraz pahalılaştı son zamlardan sonra ama çok memnunum
Hilalyrdkl Liyaninannesiiii Allah Allah bende sudocrem kullanıyorum . Kalın değil çok ince tabaka sürmen gerekiyor onu ama kalın sürersen cildi nefes alamadığı için o da yapıyor pişik canım
Oykumm_21 Hilalyrdkl pişik olduğunda sürdüm ve çok ağladı kızım canı çok yandı yakiyosa iyi değildir bende kullanıyorum normalde yakmiyo ama pişikken yakması hiç hosuma gitmedi cayır cayır ağlattı kızımı yıkadım hemen bidahada sürmedim surmemde
Liyaninannesiiii Hilalyrdkl ya aslında hatam sürekli farklı farklı denemem birinde sabit kalsam belki fayda ederdi
AloneMom Liyaninannesiiii valal bilmiyorum canım ya bu araştır istersen.bize çok iyi gelmişti İnternette baktım kullanilabilecegi iyi geldiği yazıyor ama bilmiyorum sen bilirsin Doktora bi danış istersen
minnak17 Liyaninannesiiii ben travazol kullanıyorumm sabahına geçiriyor. Zeytinyağı kullandım yazmışsınız ama pişiği geçirmiyor aksine azdıroyor. Asitli yiyecekler pişi arttırıyor yediklerinizede biraz dikkat edin derim pişik olduğunda. Geçmişş olsunn ☺️
Liyaninannesiiii minnak17 vala zeytinyağı mahvetti canm asitli şeyler de yiyorum ki zeytinyağını isittim soğudu sürdüm mahvoldu
sessizciglik Ersoyce dermatolog ile cildiye ayni bölüm mü acaba bizde yarin cildiyeye gidecegiz bu sebepten
Mrymkc Elifkskl ulusta bir eczane daha detaylı Bilgi edinip yapıcam sana . Babam yaptırmıştı pişik kremini o yüzden tam yer ve eczane ismini bilmiyorum
Tubacnr0 Liyaninannesiiii merhaba bepantol pişik kremi hametani karıştırıp sürüyorum yada mustela hametan karıştırıyorum birde bole demeyin isterseniz