Sezgiesma Eftelyaaa merhaba 8.aydan önce hiç tutmamışmıydı emziği benimkide 6 aya kadar emdi sonra almadı sürekli deniyorum ama wee damaklı emdi altı ayakadar sonra awent aldım tutmadı kiraz uç aldım onuda almadı şaştım kaldım
Biranneikibebek Fatosahinibrahim27 E bebeğin kendi markası var avent muadili 24 TL iki tanesi ben ondan aldım tuttu 1 ay sonra avent aldım hemen tuttu sıkıntı yaşamadım kızımda avent kullanıyordum pandemide kullananlar bilir avent Türkiye’de yoktu ebebeğin markasını verdim 2 yaşında hemen tuttu uçları aynı denemekte fayda var
Mevaaah Eftelyaaa buaralar çok huysuz dış galiba ama gelen yok daha ve sürekli kucak istiyor kendi kendime oynayım emekleyim çabası yok daha
Eftelyaaa Mevaaah 3. Dış gözüktü bizdede 😏 emeklemeyi sevmeyen çocuk sevmiyor galiba ya yürümek istiyor bizimkide
Mevaaah Eftelyaaa ilk nezaman çıkardı disini belirtileri nelerdi çok huysuz dis patlasa rahatlicak.aynen emeklemeden yürüyecek galiba
Eftelyaaa Mevaaah geçen aydı galiba ard arda geldi hepsi daha da kabaranlar var. Huysuzluk salya dudaklari kıpkırmızı oluyordu. Geceleri ağlayarak uyanma tetagil tavsiye ederim
Kestanesekeri Fatosahinibrahim27 50 liradan vericem uyar mı size tekini kullanmadı onu size vericem.Diğerini saklarım belki diğer çocuk tutar 😁
Fatosahinibrahim27 Kestanesekeri birazdaha yardımcı olursan alayım yoksa eczane emzigi dencem avente benzer buldum nette 25 tl
ErvaBusra 2 aylık kızım Philips avent emzik almıştım tutmadı, sonrasında bibs marka aldım onu da almadı. Ben de tutsun istiyorum emziği. Bizimki biraz inatçı o konuda. Benim gibi olup da sonrasında emziği tutturabilenlerin önerilerine açığım.
Kestanesekeri Fatosahinibrahim27 doğrudur,ama biz kampanyayı takip etmedik bu an önce alalım tutsun diye.40 TL yapabilirim en son