Fatosahinibrahim27 Mrblar oğlum emzik tutmuyor avent emzik denemek istiyorum ama gem pahalı hem 2 adet kesin tutarmi bilmiyorum elinde hiç kullanılmamış avent emzik olan varmi acaba ücretiyle alicam
Daphnethebird Fatosahinibrahim27 Dolap uygulamasına bakın derim trendyol üzerinden alınca 20 lira falan da indirim veriyor bazen baya uyguna gelir
Moon_Light Fatosahinibrahim27 Bende var canım tutmadı bebeğim iki aylık şuan denedim yani vermeyi ama attı hep avent soothie
Eftelyaaa Mevaaah+1 benim kızıma bütün markaların emziğini denedim hiçbirini tutmadı. Oynasın diye nuk kauçuk verdim. 7 aylıkken emzik emmeye başladı
Mevaaah Eftelyaaa kendi istedikleri zaman tutuyorlar valla birde kauçuk emzik emmesi daha kolay geliyo olabilir
ilosasell Fatosahinibrahim27 bir sürü emzik denedim tutmadı en son avent ultra soft yumuşak uçlu olunca onu tuttu
SusamTanesi26 Fatosahinibrahim27 biz aventten memnunuz doğduğundan beri kullanıyoruz anne memesine en yakın emzik
BigBubble Philips avent tekli olarak da satılıyor trenyoldan araştırabilirsiniz. Biz önce tekli kutu almıştık bebepim tutunca ikililerden aldık. Hem emzik kutusu da almaya gerek kalmıyor :)