Sezgiesma Eftelyaaa merhaba 8.aydan önce hiç tutmamışmıydı emziği benimkide 6 aya kadar emdi sonra almadı sürekli deniyorum ama wee damaklı emdi altı ayakadar sonra awent aldım tutmadı kiraz uç aldım onuda almadı şaştım kaldım
Eftelyaaa Sezgiesma Merhaba, sadece yeni doğan döneminde ¾ defa avent tuttu. Wee , bibs, avent , bakkal emziği oioi harici bütün markaların her çeşidini denedim. Ağzına soktuğum anda öguruyordu
ElmaliTurtamm Fatosahinibrahim27 valla tutmadiysa en kaliteli olsa bile tutmaz venim kızımda denemediğim emzik kalmadı iyisi kötüsü hiç birini tutmadı çocuk 1 bucuk yaşında emzigi aldı ağzına
Fatosahinibrahim27 ElmaliTurtamm avent ve kiraz uclu emzik kaldı denemediğim kiraz uclu fiyat olarak uygun çifti 25 tl olmazsa onu alır denerim avent pahalı ikinci eli bile 50 tl derlerse alamam yani
Kestanesekeri Fatosahinibrahim27 doğrudur,ama biz kampanyayı takip etmedik bu an önce alalım tutsun diye.40 TL yapabilirim en son
Bebegmmm Fatosahinibrahim27 ben doğum yaptığım ilk gün hastanede emme refleksi nasıl diye bir turturucam az emsin sonra çıkarıp bir ay vermiycem. Eğer gece uykusu zor olmaya devam ederse vermeye basliycam bir de meme reddi olmasına çok korkuyorum ilkinde o sıkıntıları yaşadım şimdi artık yapmamam gerekenleri biliyorum silikon şeyleri uzak tutmak lazım yada bebek uyurken vermek gerek .