cankuzularim merhabacanim şekerli su fanta ne icecektim savaş var diye boğazımdan geçmedi suya seker attim içtim onun kafasi
Brcklc merhabacanim yooo yeterince kartepede bilen biliyor sen kendine bundan ders çıkarda insan ol sen öyle konuşursan boyel cvp alirsin
merhabacanim Brcklc haha kız sen yaptığın iyilikleri camiden anonsta geçtiriyorsundur vallahi bak o tip var sende😅
merhabacanim Brcklc neyse enerjimi attım saol kuzum 😅 liste halinde at bana bir ara yaptığın iyilikleri post açıp paylaşırız 😚
sarmaliklahana Melikeeeecansuu Mercimek köfte 👍😄 Ayyyy fotoğraf atar mısın lütfen bende yapmayı düşünüyorum hep konsept bakıyorum 🤭
merhabacanim FatmaKrbkl benim yorumumdan sana ne oluyor peki? Körmüsünüz çocuklar ölüyor ÇOCUKLAR biz hala bez bıraktı diş çıkarttı partileri peşindeyiz bunun için fikrimi söyledim oldumu canım?
Brcklc merhabacanim onbeş sene sonra rabbim tedavisiz dünyalar tatlısı oğlumu verdi eşimle 18 yıllık evliyiz eşim ise gidince tsrtlerini koklarim özlerim dünyalar tatlısı ailem var beyin ameliyatı oldum şükür hayattayım saglikliyim yeterli bence mutlu olmak için sebebim var benim illa bunların duymak.istersin beynimde var yani merak etme ben uyucam sen insanların kalbini kırıp onalri olmadığı şekilde lanse etmek de seni.mutlu ediyorsa bilemicem hayirlie geceleriniz olsun evlatlarınizla mutlu kalın
nurelem Brcklc Rabbim yavrunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, huzurunuz sağlığınız mutluluğunuz daim olsun canm💕
FatmaKrbkl merhabacanim gece kulüplerinde eğlenen, doğum günü kutlayan, düğün, nişan yapan yakın çevrendeki insanlar için de bu kadar detaylı düşünüp uyarıyor musun? Çocuğunu doyururken kucağına alırlen de utanarak mahcup olarak mı alıyorsun?
Bugsbunny1 Brcklc anladım canım . İnci gibi dişleri olsun ☺️ Bende yapmak istiyorum daha disimiz yok ama çıkınca inşallah