Deletedmom54544 Smnl o da olur. Bilgi alışverişi yapmış oluruz 😃 Mesela benim hâlâ bir güneş kremim yok. Hatta bir post açmıştım onunla ilgili ama günlerce üste taşımama rağmen pek kimse yazmadı🤷
Deletedmom54544 Feyzosunannesi bunu yapacam kesinlikle. Limonata tarifi senden de alabilir miyim. Bir de dilimler birbirine yapışmıyor mu🤭
Smnl Deletedmom54544 ben esmer olduğum icin özel bi kreme ihtiyacım olmuyor o yüzden kızıma aldığım mustelayı büyük boy alıyorum bende kullanıyorum. Kızım olmadan önce de rossmannın sun ozon güneş kremini kullanıyordum
Feyzosunannesi Deletedmom54544 nefis yemek tarifleri sayfasında var ben hep onunki gibi yapıyorum, dilimler yapismiyor ve az malzemeyle iki litre limonata çıkıyor
Banaannede Deletedmom54544 annemi arayıp annee bu da kalmadı şu fa bitmek üzere diyorum. Bi de kaynanamı arayıp anne bana şunlardan da yapsana diyorum 😂 her yıl buzluğum ve kilerim böyle böyle dolar
Kuzeymiram Deletedmom54544 bende ayni sekilde yaptim ilk istiginde aci tat olmuyor ama sonradan bi mırlık acımsı bi tat oluyor çöpe döktüm 😑