Bitikmomi Deletedmom54544 yaza hazırlık diyince aklıma diyet bikini deniz kum güneş geldi. Posta girdim yiyecek 😆
Deletedmom54544 Bitikmomi o da olur arkadaş. Senin yaza hazırlık olarak yaptığın neler var bizimle paylaşabilirsin 😃🌺
1balkizannesi Deletedmom54544 ne iyi ettin böyle bir post açarak bizde yararlanalım teşekkür ederiz. 😊❣️
Bitikmomi Deletedmom54544 ben şuan lohusayım sadece tüketiyorum. Sabrımı , günleri , yemekleri 😆 yaz içinde depresyona giriyorum bol bol tavsiye etmem😆 tavsiye alırım ama
1balkizannesi Deletedmom54544 alma ben bir kere aldm 1 kesik attm midem bulandi,basm döndü çöpe sttm🤣
Duyulurum Deletedmom54544 önceden portakal kabugunu tatlılarda çok kullanırdım ve portakal kabuğu rendesi buzlukta saklardim yaz için🍊
Kaan01 KahveliVera portakali dilimleyip koyuyorum balkabagini da kabuklarini soyup kup kup dograyip koyuyorum corbalara atiyorum sonra
Gesibaglari Deletedmom54544 imreniyorum yaşamayı bu kadar seven insanlara . Yazdan kışa hazırlık., kıştan yaza hazırlık, hiç yapmam .
Deletedmom54544 Gesibaglari güzel oluyor aslında. Heleki kışa hazırlık çok daha fazla güzel şeyler yapılıyor. Senin de yapabileceğin bir şeyler vardır muhakkak. Bir denemen lazım 😊