Deletedmom54544 Hanımlar hep kışa hazırlık yiyecekler hazırladım. Peki ya yaza ne hazırlanır? Siz neyi nasıl yapıp saklıyorsunuz yaz için.Kış bitmeden yapmaya başlayalım.Herkes bildiklerini paylaşırsa bize de faydası dokunur. Şimdiden teşekkürler… 💐🧡🥰
Kaan01 Deletedmom54544 balkabagi buzluga atiyorum kereviz saplarini atarim. Portakal.dilimlerim.yazin limonata icin
Ikrazumra19 Deletedmom54544 herseyin mevsiminde yeme taraftariyim o yuzden pek bilgim yok ustte kalsin
Deletedmom54544 Kaan01 kerevizi daha hiç yemedim desem. Bugün pazara gittim gördüm alsam mı diye düşündüm. Sonra tadı güzel değilse beğenmezsem diye düşünerekten almadım
Deletedmom54544 Ikrazumra19 yani sen şimdi kışta turşu, kurutmalık dolma, konserve domates gibi şeyler tüketmiyor musun kız 😃
Ikrazumra19 Deletedmom54544 kurutmalik farkli bu sebzelwri meyveleri dolaba koyma kismini diyorum ya bircok kisi elma ayva yazin cilek layisi ne bulursa atiyor buzluga onu diyorum 🙂
Kaan01 Deletedmom54544 aaaa cok guzel instgramdan damys kitchen takip et harika yapar her seyi onun tarifiyle dene.
1balkizannesi Deletedmom54544 alma ben bir kere aldm 1 kesik attm midem bulandi,basm döndü çöpe sttm🤣
Kaan01 Deletedmom54544 rastgele goz karari yapiyorum limon ve portakallari buzluktan cikariyorum 2-3 dk sonra uzerine seker dokup blenderden gecirym burada hizli olmk lazim sonra su dokup karistir kasikla. Sonra hemen suz beklersen yavas yaparsan acisi gecer. Sonra nane yapraklari at dolaba koy
Kaan01 Deletedmom54544 eksi seviyorsan limonu bi tik fazla koy tatli seviyorsan esit koy. 2 dilim limon 2 dilim portakal gibi
Kuzeymiram Deletedmom54544 bende ayni sekilde yaptim ilk istiginde aci tat olmuyor ama sonradan bi mırlık acımsı bi tat oluyor çöpe döktüm 😑