Nefeess AsyaaDuru Nefes Eşime sevgiliyken nefesim derdim aklıma geldi cinsiyeti belli değildi kız olursa koyalım bu ismi dedim tamam dedi sonra eşim covid geçirdi çok ağır hastanede yattı oksijenle rahat nefes alabiliyordu çıkınca bir insan için nefes çok önemliymiş şuan nefes aldığımı hissediyorum dedi ben de o zaman kızımız olursa artık ismi kesin Nefes dedim ve kızımızın adını Nefes koyduk 🥰
Pelusbattaniye Nefeess benim kızımın adı da Nefes Mira 😊 anaokulunda stajyer öğretmen iken bir öğrencimin ismiydi, hem ismin kendisi hem de anlamı çok hoşuma gitmişti. Bekarken hoşuma giden bir isimdi, kızım olunca koydum hemen. 😊 Mira’yı da babası koydu
Levla TheLatte Yaa :) Ben eskiyim aslında ama yoktum buralarda uzun zamandır. Hesabın şifresi falan unutulunca dünden önceki gün yeni hesapla kendimi burada buldum bir anda. 🙈 O yüzden karşılaşmamışızdır.
Deletedmom636262 AsyaaDuru Muhammed Nayir eşimin dedesinin ismi anlamı Nur saçan demek Nurlu bi insan gören bi daha bakmak istiyor ❤️
Merve AsyaaDuru teeee nişanlıyken annem Masal ismi çok güzel ilerde düşünürsünüz dedi. Gebeliğimi öğrendik kız erkek isim düşünürken içimize en çok sinen kız ismi Masal erkek ismi Han oldu. Cinsiyeti öğrenince de herkese Masal geliyor dedik🥰 isim kararsızlığına hiç düşmedik ❣️Bizim Masal’ımız ❤️
Deletedmom_64 Merve kızımın adası bizim dokuz yıl sonra hayatımıza girmesi üzerine adını masal azra koyduk
Meyraninannesi1 @AsyaaDuru benim kızımın adı Meyra Nur Birgün sabah uyandım eşimi arayıp kızımız olursa adı meyra olacak ikinci ismi sen düşün dedim o zamanlar 15 haftalık hamileydim🙂 o da ikinci isim zor uyuyor diye Nur olsun dedi hem de benim adım adım eşimin kız kardeşinin adı nur la başlıyor hemde benim kız kardeşimin adı da Nur la bitiyor diye Nur koydu
_mercanligunler AsyaaDuru bi 10 yılı vardır eşimle sevgiliyken öyle bi konuşurken ilerde kızımız olursa adına Mercan koyalım mı demişti benimde o an çok hoşuma gitti koyalım demiştim o gün bugündür hiç başka isme bakmadık şükür evlendik kızımız doğdu, koymak nasip oldu :) 🌸
1balkizannesi AsyaaDuru Kızımın adı 🥰Reyyan Asel 🥰 manalı isim arıyorduk en son buna karar verdik,bir hikayesi yok💐💓🌸
pnar1991 AsyaaDuru ilk kızımın adı Cemre son Cemre Dustuğunde dunya ya geldı adıyla geldi diye Cemre koyduk ikinci kızımın adı Defne Zonguldak da yasıyoruz heryer defne ağacı kokusunu da cok sevıyorum ordan geliyor ısmı
2-prenses_annesi @AsyaaDuru büyük kızımın adı Rüyanur hikayesi eşimle tanışmamız evlenmemiz rüya gibiydi kızımız olursa dedik rüya koyarız demiştik nur ismide kurandan olsun dedik Küçük kızımın ismi Ayça oda eşimle tanıştığım zaman kendimi başka isimle tanıttım oda Ayça idi onuda o şekilde karar verdik Allah uzun ömürler versin evlatlarımıza
Liyaninannesiiii AsyaaDuru kızımın adi Liya. Sabırlı demek. Ben genel anlamda sabırsız bir insanm ve olumsuz yönlerini gördüm. Hem çok beğendigim bir isimdi hemde kızımın gerçekten babasi gibi sabırlı biri olmasını istiyorum🙏🌸
mamanveutdormir AsyaaDuru Ülkücü kanımın depreştiği dönemde bi şarkı çıkmıştı ‘gel bir turan kuralım kızımız olsun Umay’ o gün hoşuma gitmişti. evliliğe çok karşı olan ben bir adama vuruldum evlendim 😂 hamile kalınca hep dedim erkek olursa Alparslan kız olursa Umay diye ikiside hayalimdi. Kız olduğunu öğrendik eşime anlattım Umay istiyorum diye koyduk. çok şey söylendi kuranda yok falan filan koymayın diye çok araştırdık başka isimler ama hiçbiri içime sinmedi anlamıda kötü değildi döndük dolaştık Umay da kaldık. Umay kızı büyütüyoruz işte hayalimi büyütüyorum ❤️
Zelihalp mamanveutdormir kuran dan koyup ta ağaç böcek yaprak koymayı marifet zannediyorlar. Ya da illa Arap ismi mi olmak zorunda. İyi yapmışsın boşver bana da dediler ama herkese verdim cevabını. Peygamber efendimiz güzel isim koyun demiş illa da Arap ismi dememiş bizim Bi dünya güzel Türkçe iismimiz var ben Türkçe koyacağım dedim kimse gık diyemedi
cahillesohbetikestim mamanveutdormir bende hep kız olursa Almila oğlan olursa Alparslan diyordum ve Alparslanımıza kavuştuk ileride Almila kızımıza inşallah 🤤🤭🌺🐺❤
Zlmzkl mamanveutdormir bende Umay istiyordum kizimiz olsaydı bizim de oğlumuz oldu Alparslan Kutay koyduk. 2. Kız olursa uyumlu olsun diye 🙂
Alp-annesi07 mamanveutdormir benim oğlumun adı da Alparslan eşim tam bir ülkücü kendi babam özel hareketçıydı içimize vatan aşkı zaten iyice işlenmişti bir de Alparslan Türkeş gibi adından bahsettiren yiğit bir delikanlı olsun diye koyduk ❤️
Badiskom AsyaaDuru ben de bi influencerdan duymuştum kızımın adını. Onun da kızı çok tatlı maşallah. Seslendiğinde falan videolarda gördüğümde duyduğumda çok hoşuma gidiyordu. Eşime sundum o da çok beğendi, koyduk. Bade 🤍
Deletedmom484545 Deletedmom_109 Hahahaha kralsın bende adana sevdamdan seyhan koyacaktım yıldız tilbenin o… seyhan dediği aklımdan çıkmadığı için koymadım😂😂😂😄😄😂
Deletedmom_109 Deletedmom484545 😁😁 Seyhan çok güzel olurmuş aslında yaa ❤ ikinci çocuğu düşünmüyorum ama aklımızda bulunsun
Birdunyabircennetannesi AsyaaDuru Kızımın adı: ÖMÜR ❤️ Ömürü uzun olsun güzeller güzelimin demiştim nasip olmadı Oğlumun adı: Yiğit Mesut ❤️ Her zaman güçlü olsun istedim Yiğit ismini ben koydum. Mesut ismini de eşim istedi. Eşimin abisi oluyor vefat etti🥺
Zahide_4646 Levla Yarı Adaş bulduk 😂 Benim kızımın adı da Ülkü Duha ❤️ Ülküyü babası anlamı ve Türk adı olduğu için istedi asker kendisi ondan bu aşk 😂 Duhayı da ben rüyamda görmüştüm
YusufunAnnesiiiii AsyaaDuru oğlumun adını Yusuf koyduk🌸 Hz. Yusuf gibi biri olsun öyle bir yaşam sürsün istedik çok seviyorum bu yüzden♥️ Umarım da öyle olur Allah hepimizin yavrularına güzel ömürler nasip etsin inşallah🤲