Nilunas Cinsiyeti öğrenmeden bir rüya gördüm erkek bebek ve adıda belliydi eşime dedim erkek olursa koyalım diye(hamza demir) beğenmediği için erkek olursa sen koy kız olursa ben koyayım diye anlaştık kızımız Nil oldu 💕
TheLatte Levla adıyla yaşasın kızınız . O gün burdan bi anneyle konuşmuştuk onun kızının adı da Ülkü Umaydı . Burda kimsede yok diyodu adaşı çıktı 😂 görürse yazar belki.
Levla TheLatte Yaa :) Ben eskiyim aslında ama yoktum buralarda uzun zamandır. Hesabın şifresi falan unutulunca dünden önceki gün yeni hesapla kendimi burada buldum bir anda. 🙈 O yüzden karşılaşmamışızdır.
Trnc2009 1234___ bnm de ismim anne bbmin ilk heceleri. Bnm çok hoşuma gidiyor böyle düşünülüp konması. İlerde kızınız da arkdslarina hava atarak isminin nsl konduğunu söyleyecek. 😋
mrngl AsyaaDuru Miran Asaf miran ismini eşim istedi aşk bir hayalde ki miran ağadan dolayı Asaf ıda ben istedim öyle 😃
iremyy AsyaaDuru Eşimin adı Yağız anlamı “esmer, yiğit, doru” üzerine çok düşünmedim bile Yiğit olsun dedim. Oğlumun adı babasının adının anlamı yani. 🤍
Nefeess AsyaaDuru Nefes Eşime sevgiliyken nefesim derdim aklıma geldi cinsiyeti belli değildi kız olursa koyalım bu ismi dedim tamam dedi sonra eşim covid geçirdi çok ağır hastanede yattı oksijenle rahat nefes alabiliyordu çıkınca bir insan için nefes çok önemliymiş şuan nefes aldığımı hissediyorum dedi ben de o zaman kızımız olursa artık ismi kesin Nefes dedim ve kızımızın adını Nefes koyduk 🥰
Pelusbattaniye Nefeess benim kızımın adı da Nefes Mira 😊 anaokulunda stajyer öğretmen iken bir öğrencimin ismiydi, hem ismin kendisi hem de anlamı çok hoşuma gitmişti. Bekarken hoşuma giden bir isimdi, kızım olunca koydum hemen. 😊 Mira’yı da babası koydu
Deletedmom636262 AsyaaDuru Muhammed Nayir eşimin dedesinin ismi anlamı Nur saçan demek Nurlu bi insan gören bi daha bakmak istiyor ❤️
Merve AsyaaDuru teeee nişanlıyken annem Masal ismi çok güzel ilerde düşünürsünüz dedi. Gebeliğimi öğrendik kız erkek isim düşünürken içimize en çok sinen kız ismi Masal erkek ismi Han oldu. Cinsiyeti öğrenince de herkese Masal geliyor dedik🥰 isim kararsızlığına hiç düşmedik ❣️Bizim Masal’ımız ❤️
Deletedmom_64 Merve kızımın adası bizim dokuz yıl sonra hayatımıza girmesi üzerine adını masal azra koyduk
Meyraninannesi1 @AsyaaDuru benim kızımın adı Meyra Nur Birgün sabah uyandım eşimi arayıp kızımız olursa adı meyra olacak ikinci ismi sen düşün dedim o zamanlar 15 haftalık hamileydim🙂 o da ikinci isim zor uyuyor diye Nur olsun dedi hem de benim adım adım eşimin kız kardeşinin adı nur la başlıyor hemde benim kız kardeşimin adı da Nur la bitiyor diye Nur koydu
_mercanligunler AsyaaDuru bi 10 yılı vardır eşimle sevgiliyken öyle bi konuşurken ilerde kızımız olursa adına Mercan koyalım mı demişti benimde o an çok hoşuma gitti koyalım demiştim o gün bugündür hiç başka isme bakmadık şükür evlendik kızımız doğdu, koymak nasip oldu :) 🌸
1balkizannesi AsyaaDuru Kızımın adı 🥰Reyyan Asel 🥰 manalı isim arıyorduk en son buna karar verdik,bir hikayesi yok💐💓🌸
pnar1991 AsyaaDuru ilk kızımın adı Cemre son Cemre Dustuğunde dunya ya geldı adıyla geldi diye Cemre koyduk ikinci kızımın adı Defne Zonguldak da yasıyoruz heryer defne ağacı kokusunu da cok sevıyorum ordan geliyor ısmı
2-prenses_annesi @AsyaaDuru büyük kızımın adı Rüyanur hikayesi eşimle tanışmamız evlenmemiz rüya gibiydi kızımız olursa dedik rüya koyarız demiştik nur ismide kurandan olsun dedik Küçük kızımın ismi Ayça oda eşimle tanıştığım zaman kendimi başka isimle tanıttım oda Ayça idi onuda o şekilde karar verdik Allah uzun ömürler versin evlatlarımıza
Liyaninannesiiii AsyaaDuru kızımın adi Liya. Sabırlı demek. Ben genel anlamda sabırsız bir insanm ve olumsuz yönlerini gördüm. Hem çok beğendigim bir isimdi hemde kızımın gerçekten babasi gibi sabırlı biri olmasını istiyorum🙏🌸