CeylanMerve CeylanMerve hepsi de hem zarif ve nahif hem de ayakları üzerinde sarsılmadan durabilcek kimseye boyun eğmeyecek güçlü karakterde kız isimleri.
aytendo_ @AsyaaDuru Eşim mücahit ismini istiyordu benimde hoşuma gitti anlamı Allah yolunda savaşan savaşçı, cihad eden.Sefa isminide kayınvalidem istemiş eşim kimliği çıkartmaya gideceği gün sefa koymazsan hakkımı sana helal etmem demiş.Oğlumuzun ismi Mücahit Sefa oldu böylelikle 🌸😊
Zelihalp mamanveutdormir kuran dan koyup ta ağaç böcek yaprak koymayı marifet zannediyorlar. Ya da illa Arap ismi mi olmak zorunda. İyi yapmışsın boşver bana da dediler ama herkese verdim cevabını. Peygamber efendimiz güzel isim koyun demiş illa da Arap ismi dememiş bizim Bi dünya güzel Türkçe iismimiz var ben Türkçe koyacağım dedim kimse gık diyemedi
mamanveutdormir Zelihalp anlatamıyorsun bunu ve çevrenden genelde aynı tepki gelince bi aklımız bulansada vazgeçemedik 😂
Zelihalp AsyaaDuru bu arada kızımın adı Almıla Gökçen ❤️ ikisini de babası koydu. Sevgiliyken hep Gökçen diyordu Atsızın Deli kurt kitabından. Sonra yanına bir isim koy dedi ben bulamayınca kendi Almıla dedi oda Bozkurtlar kitabından.
Deletedmom5455451 Büyük oğlumun ismi Mustafa Duran duran kayın babamın ismi hiç istemedim mustafayı da kendisi rüyasında görmüş koyuldu peygamber efendimizin ismi diye tamm dedim başka Bi anlamı yok benim için ikinci oğlumun ismi yiğit sen anlat karadeniz de duymuştum ilk oğluma koyamadım ikincisi ne nasip oldu
canparee AsyaaDuru kızımın kimlikteki ismi ökü kulağındaki okunan Ayşe öykü Ayşe ismi Ayşe gazi türbesinden geliyor ben hep Allahım ismini sen koy göster bana demiştim rüyamda da orayı gördüm ve ezanla birlikte Ayşe öykü oldu 💙😍
canparee Aysegl59- bir de oğlum var adı şahin kayınpederimin adı aslında rüyamda caminin içindeyim burası senin oğlunun adının camisi diyorlar ne diyorum Yavuz selim camii ama eşim şahin olacak dedi bende üstelemedim öykü ve Ayşe’yi kendim koyduğum için ama Şaş kaza bir oğlum olursa adı Yavuz Selim 💙
kaymakliekmekkadayifi Aysegl59- benim esim 2 isim hic istemedi ya bende cok istemistim 2. Isimde koymayi. Benim iki tane ismim var mesela cok guzel😂
ozsez85 AsyaaDuru kızımın ismi Lara. Antalya da yaşadığımız dönemde Lara da oturuyorduk, Lara sahili çok severdim, bir de Düden Şelalesi vardı Lara da, onun gibi yüksek, ferah, çoşkulu olsun, Antalya dan da bir hatıra olsun diye bu ismi koyduk🥰
AyazisMom Oğlumun adı Ayaz Esim biyerden duymus kulaga hos geliyor demisti ama tam karar vermemistik hamileyken araba aldik arabanin plakasi aug di esimin adi ugur ayaz ugur gibi okunur dedi sacma ama oldu gitti 😆
Deletedmom_64 Merve kızımın adası bizim dokuz yıl sonra hayatımıza girmesi üzerine adını masal azra koyduk
Incilara AsyaaDuru 9 ay boyunca isim düşündük yok yani ben buluyorum eşim sevmiyor eşim buluyor ben sevmiyorum en son dedik milena olsun sonra aileler beğenmedi falan eşim dedi inci olsun ben de dedim lara olsun falan, dedik iki ismi olsun o zaman. Inci Lara koyduk doğuma 1 gün kala karar verdik diğer gün doğuma gittim 😂 saka gibi 9 ay düşündüm valla
merveozkaynak AsyaaDuru Kızımın ismi ‘Su’ 🐣🤍 İlk düşündüğümüz isimdi Adı gibi su gibi olsun diye kulağıma her zaman naif ,sade geldi çok severek koyduk kızımıza bu ismi 🤍
Deletedmom_64 AsyaaDuru musab talha musab peygamber efendimize en çok benzeyen sahabi talha da benim hoşuma gidiyordu masal azra bizim ucuzler dünyaya 9 yıl sonra geldi o da bizim masalımız olsun dedik masal azra koyduk miray şûra hükümdarlara sultanlara verilen isimmiş miray şûra da kuran da sürenin adi
Edizbeyinannesi AsyaaDuru eşimle daha nişanlıyken karar vermiştik aslında konu açılınca. Ben Elizan ismini hep çok beğenirdin anlamından dolayı. Hep hayalimde kızım olursa Elizan koymak. Rabbim önce erkek evlat nasip etti. Uyumlu olsun belki kızımız olur diye Edizhan koyduk. Şimdi kızım olacak inşallah Elizan koymakda nasip oldu. 🥰Edizhan - Elizan uyumunu yakalamış olduk ❤️
ANT-19 AsyaaDuru oğlumuza isim düşünüyorduk ilk isim olarak Resulullah efendimizin ismi Muhammed e karar verdik 2. İsim düşünürken abdest alıp duaları okuduk ve kurandan rastgele bir sayfa açtık ne çıkarsa onu koyacaktık. Açtığım anda Allah zekeriya asm a Yahya isminde bir çoçuk bahşetti.. ayeti geldi. Tüylerim diken diken oldu. Tereddütsüz koydum. Muhammed Yahya mız oldu
Alparslanmomsf AsyaaDuru eşim tam bir eşkiya dizisi hastası olduğu için oğlumun adını Alparslan koydu ben de Muhammed Alparslan olsun dedim Anadolu’yu yurt edinen bir yiğit adı olsun dedim Muhammed Alparslan oldu
Melekvtn Bizimkinin adı albay ismi gibi oldu 😂 Dedesinin adı Muzaffer verahmetli abimin adi olan Önder💙 Muzaffer Önder yani Zafer sahibi lider olmus oldu🌼