Bugram_5 Teyzeleri post açtık ama kimse gelmiyor postunuz da LİNAYA da yer varmı elinizden ne kadar gelirse desteklerinizi bekliyoruz 🙏 https://www.facebook.com/profile.php?id=100068526909734
Mommysharkdoodoodoodoo iremyy valla anadili gibi konuşsun istemiyorum ben şu an nesneleri hayvanları sayıları harflerin okunuşunu bilse yetiyor bazı kalıpları falan.
iremyy Fenty Peki içerik olarak neden izlenmemesi gerekli çiçeğim? Çizgi filmlerle o kadar aram yok ki bilmiyorum bile.
Fenty iremyy Çizgi film içeriği her zaman aynı kalmıyor bir bölümde sorun yokken diğer bölümlerde çocuk üstünde olumsuz nitelikte şeyler çıkıyor. Mesela Doruyu izledin mi bilmiyorum oradaki kurtların çokta masum olduğunu düşünmüyorum. 😂
Fenty ikikoalaanasi Bazı bölümlerde filmdeki kurt ve maşanın bazı sahneleri var denk geldiniz mi bilmiyorum çok saçma ve ürkütücü.
ikikoalaanasi Fenty evet bir bölümünde rastladım. Dişçiye gidiyordu iki kurta, ürkütücü bir sahneydi. Rahatsız olmuştum bu sahnesinden haklısınız. Her bölümü aynı olmasada dikkat etmek gerekir içeriğe. Teşekkür ediyorum uyarınız için 😊
ikizerkekannesi iremyy 28 aylık küçük kamyon leo hop hop baykuş birde adını hatırlamıyorum ama tamirci kurbağa var ve tabikide asıl favorimiz oyuncak tanıtımları 😅
ikizerkekannesi iremyy ayy evet menim menim (benim) diye diye izliyor zaten birde ikizler arada hayır benim diye kavga çıkıyor😅💆🏻♀️
iremyy Fenty Çizgi filmle hiç alakam yok benim Harika Kanatlar ilk izlediğim sayılabilir 😂 O yüzden hiçbir fikrimde yok.
Fenty iremyy Beraber izleyin o zaman, biz birlikte izliyorduk mesela dikkat etmediğim bir zamanda anne şimdi seni vuracağım ve öleceksin falan demişti nerden gördü duydu bilmiyorum bu yüzden çok dikkat etmeye başladım.