Deletedmom484545 iremyy Harika Kanatlar favorisi Ben beğenmiyorum bunu ya elif ve arkadaşları bide pırıl izletiyorum . Harika kanatları taklit etti uçmayı falan o yüzden . Bende anksiyete var zaten dedim pencereden aşağı atlar balkondan uçarım sanar ayyy allah korusun amin
iremyy Deletedmom484545 Oğlum uçan her şeyi seviyor, beğenerek izliyoruz ama hiç uçma girişiminde bulunmadı. Bende korkabilirdim. 🥺
Deletedmom484545 iremyy benim oğlum bulunduğu için çokta bişe izletmek istemiyorum o yüzden kreşe göndericem tv iptal edicem evden
ikikoalaanasi iremyy benim kızımda 31 aylık. İzledikleri maşa ve koca, niloya, cocomelon’ un İngilizce şarkılarını çok severek izleyip dinliyor. Göz ve beyin yormayan peppa Pig’in çizgi filmlerinide izletebilirsiniz ☺️
Danerys iremyy benim oğlum küçük daha ama evde çizgi film kanalı açık. Trt çocukta aslan var. Kendi kendine icatlar falan yapıyor. Kral şakir favorimiz. Eğitici içerik isterseniz eğer babytv de charlie sayılar partisi var. Çoğu çizgifilmi eğitici babytvnin
sedaykn iremyy Benim kızım da 34 aylık geçen ay başladı. Kaplan Daniel izliyor şimdilik sadece. Ondan sonra Puffin Rock izletmeyi düşünüyorum.
Mommysharkdoodoodoodoo iremyy inanın pek fark etmiyor bilip bilmemek ben de sadece günlük sohbet edebilirim en fazla ama öğreniyor
iremyy Mommysharkdoodoodoodoo Benimde iyi ama eşimde ikiden fazla dil var. Birde bir yerde okumuştum birisiyle ana dil birisiyle yabancı dil konuşulması öneriliyormuş. ☺️