Demirinannesi02 benimde yeni başıma geldi eşim dediginiz gibi hediye almış ben bilmiyordum ama yarın largo gelebilir dedi bana neyse ertesi gün geldi kargo paketi açılmış hediye açılmış falan kargocu bey hanımefendi kusura bakmayın sizin 22 biz tek 2 olarak gördük sizin alt komşunuza vermişiz tekrar yola çıktıktan sonra farkettim döndük aldik içine bakarmısınız eksik var mi dedi h3diye olduğu için için de tam olarak ne olduğunu bilmiyordum. Vesselam bu kargocu tamam şaşırttı götürdü orda isim ad yazıyor imza istiyor adın aynı değil bisey değil hadi aldin diyelim kutunun üstünde koskaca adım yazıyor neden böyle bisey yapar ki yani bilerek mi yaptı farketmedi mi bilmiyorum muhattap olmak istemedim.ama eşim çok sinirlendi kutuyu açmasına buarada akıllı saat almış eşim.pahali bisey kargocu dönmeseydi farketmeyip belki komşu hoc vermeyecekti buarada 5 senedir aynı apartman da oturuyorum tanımıyorum. Sizin durumla biraz eş değer ama bizimki daha farklı ben bilinçli olarak alındığını düşünüyorum kargocu çok mahcup oldu çok özür diledi . Bisey demedim o gün misafirim vardı