Demirinannesi02 Cemre_61 ya herkez kadını niye eve aldın diyor. Eşim de kızdı bana bu yüzden ne yapabilir ki ? Ben yanındayım zaten çocuklarıma bişi yapmaz
Cemre_61 Demirinannesi02 kimin ne yapacağı belli olmaz dönem çok kötü neler duyuyoruz neler görüyoruz ne yapabilir ki değil ne yapamaz ki olacak bence soru tabikide kendimizi savunuruz yani canımı sıkanın canına okurum o ayrı ama iyi niyetli bir şekilde almışsınız tanımıyorsunuz bence tekrar etmeyin naçizane tavsiye sadece 🥰
BihterZiyagil Demirinannesi02 boşsa boş size ne niye milletin kargosunu çöpe atıyorsunuz. Gayet de haksızsınız
Bugsbunny1 Demirinannesi02 karışıklık olmuş. Nolursa olsun kargoyu atmamaliydiniz bence yanlış olmuş tabikii . Kargo firmasını arayabilirdiniz . Kapıyı da açmamışıniz zaten ne bileyim ben suçlu muyum demişsiniz ben bı tane suçlu gördüm o da siz 😅😅 Ama tabiki kadının yaptıği da çok büyük cirkeflik , atmamis olsaydınız hiç ugrasmazdiniz.
Ogretmennnnn_____ Demirinannesi02 size ait olmadığını anladığınız anda kargo şirketini arayıp durumu düzelttirmeniz gerekiyordu boş kutu demişsiniz bilemeyiz ki kadın için nasıl bir anlam ifade ediyor belkide cok sevdiği birinden hediye🤷🏻♀️Manevi değer belkide cok yüksek kadının bağırması doğru değil tabiki ama size ait olmayan bir şeyi cöpe atmanızda hiç hos değil 🤷🏻♀️
Gulumseyememdedim Demirinannesi02 instagrama money box yazın bakalım acaba böyle bir şey miydi de boş kutu sandınız? Kötü bi talihsizlik olmuş maalesef atmadan önce üstündeki isme bakıp yanlış teslimat diye kargoyu arayabilirdiniz atmanız pek olmamış
Betul1 Demirinannesi02 yanlış yapmışsınız bence de kargonun boş olduğuna nasıl inandıracaksınız keşke kargoyu ger arasaydınız
Gul-42 Sess boş kutu hedıyelık almış olabılır bn gecen boş kutu aldım cıcek sepetınden mesela ıcıne hatıra anı seylerı koydum
Sess Gul-42 hanımefendi heralde iki kutu arasındaki ayrımı anlayabilirdi. Birisi aldıgımız seyi koydukları kahverengi kutu, diğeri de kahverengi olmayan güzel bir kutu yani. Ben olsaydım o kadının yerinde ben de inanmazdım hanfendiye.
Demirinannesi02 Gul-42 hayır canım kutu da değildi aslında hani cam şeyleri koyarsın içine kırılmasın diye beyaz renkli inci gibi minik taneleri olan işte ondan 2 tane vardı kutu gibi bomboş
Ekvatoral Demirinannesi02 kargo görevlisi isminizi kapıdan da olsa teyit ediyorlar ya da teslimat numarası istiyorlar. Hadi bunlar olmadı siz de açtınız. Yanlış olduğunu anladıktan sonra kargoyu arayabilirdiniz. Üzerinde hangi şubeden teslimata çıktıkları anlaşılıyor. Hadi onu da yapmadınız kutuyu atmamalıydınız. Size yanlışlıkla gelmiş olabilir ama onun bir sahibi var. Sahibinin iade yapabilmesi için aynı gelen kutusunda istiyorlar çoğu satıcı. Çocuklarınızın erişemeyeceği bir yeriniz mutlaka vardır
Cihangiriinannesii Demirinannesi02 Boşta olsa başkasına ait bir şeyi çöpe atamazsınız hemen kargoyu arayıp bildirmeniz gerekliydi. Dolu boş meselesi de o an çözüme kavusurdu aradan bu kadar gün geçince kusura bakmayın boş olduguna ben de inanmam
Demirinannesi02 Cihangiriinannesii inanın aynı gün olay yaşansaydı kutu burda gelin alın boş deseydim kadın yine inanmazdı dengesiz bişeydi
Happydef Demirinannesi02 herşeyi yapabilir okurken bile korktum üstelik iki küçük çocuğunuz varken kapıyı bile açmamaniz gerekir biraz daha temkinli olun lütfen. Kargoya gelirsek haksizsiniz o an arayıp yanlış paket geldi diye bildirmeniz gerekirdi
Demirinannesi02 Sess hayır canım kutu değil di aslında beyaz oluyor ya kutu gibi inci taneleri gibi ne diyorlar ona 🤔 hani bardakları koyarsın kırılmasın diye güvenlik açısından ondan 2 parça vardı işte başka bişi yoktu hiç bişi bende şok oldum öyle görünce
Sess Demirinannesi02 patpat. Kendinizi onun yerine koyun. Kim bilir kaç para vermişsiniz ve tanımadığınız birisi size bana geldi ama boştu diyor. İnanır mıydınız? Kargoyla çözmeye çalışırdım ve söke söke zararımı karşılatırdım ya kargo firmasından ya da sizden.
Cihangiriinannesii Demirinannesi02 Kadının dengesiz olduğu kadar sizde tuhafsiniz valla başkasına gelmiş bir şeyi atacak kadar umursamaz bir de…
Zkybgm Demirinannesi02 boş olabilir sizin için boş onun için gerekliydi demekki başkasının ismi yazan kargoyu niye atıyorsunuz kargoyu Arıcaktınız siz suçlusunuz net