Mariposa amin. Bende etek giydirmiyorum elbise altina tayt giydieieyorum bezi citlitlisi gozukmesin. Kimin icinde ne seytan var bilemeyiz.
Biride yazmis kucagina oturtmamaya calisiyorum hickimsenin diye o bende de var kucukken etraftaki olaylar buyuklerin agzinda dolasirken cocuklardan sakinmaya çalışmazlardı etkilenir etkilenmez dusunmezlerdi bi odada misafirler gelmis napalim odamizda yok dinlerdik. Ben bi bebegin ayaktaki annenin kucagindan alip oturan bi adamin kucagina almasi dehsetini dinledim okula bile baslamamistim henuz. Bezli ebbege otobusun kalabaginda tecavuz etmesi beynimden hic gitmedi oglum 13 yasinda kizimda 2 yasina girecek. Her duamda tum coxuklwrda icinde olmak uzere hep dua ederim koru seytani nefisli fikirli insqnlqrdan coxuklqrimizi goremesinler o pis gozleriyle.
Oglum 1. Sinifa giderken bi adam park etmis parkta cocuklwri seyrediyor gittim yanina defol git burdan polis cagiririm dedim bende polisim dedi. Esim de polis dedim yalandan.kimligini gosterirsin polisi arayayim madem dedim. Gitti gaza basti da.
Annesi basinda olan vardi olmayan vardi.
Annelere dedim ki gelin birlikte soyleyelim dedim herkes yqvrusunu yanina çağırdı. Ben oyle deyince onlar nolcak cok qyip bu yaptiginiz dedim kendi basima arabanin yanina gittim.
Insanlar göz yummamali ve korksada dik durmali susmamali