luciferrr Sevgipitircigi33 benim de doğumdan önce sıkıntım yoktu ama doğumdan sonra çok tahriş ediyorlar baya canımı acıtıyor
cocomelon33 luciferrr rengini bilmiyorum üzerinde M yazıyor işte migrosun kendi markası ,gece olanı uzun bir de normal olanı var
Sevimliannee luciferrr https://resimyukle.io/r/rjFjXXLjD2 yanlıs yazmısım angels secret. Bende hep mantar olurdum doktor önermişti
tekboynuzluat luciferrr bende hemen tahriş olan biriyim yani çok hassas genital bölgem ama orkid platinum tahriş etmiyor hep onu kullanırım günlük ped de molped hiç tahriş etmiyor orkid yapıyor
luciferrr tekboynuzluat acaba pedlerden dolayı mı oluyor ben ne zaman adet olsam böyle oluyor bilmiyorum 🤦♀️
Limonlusu luciferrr yeşil beyaz olan. Ama yinede sık değiştirmek gerekiyor. Bende çok hızlı pişik oluyorum.
tekboynuzluat luciferrr olabilir o zaman daha hassas oluyor malesef. Sudocrem varsa onu sür hemen geçiriyor
Deryaderinasel luciferrr kuzum ben a101 in pedinden kullanıyorum surekli ped olduğu havasız kalıyor orası İslak olduğu içinde sürekli bende sudocrem sürüyorum yanması kizarmayi anında geçiriyor öneririm
Dimitrina_kovaceva luciferrr kotexten nefret ediyorum yürürken poşet sesi geliyor 😅 sana bişey önericem %100 doğal bir ped var beijewomen yaz instada çıkıyor hatta sitesinde aylık üyelik yapabiliyorsun her ay sana ped gönderiyorlar harika bir şey 🤩