okuyananne222 biberonmamasi o saç bitik saç tatlım ucundan kes daha sağlıklı uzasın. Bozulmuş yemeği taze haline çevirebilir miyiz en kaliteli besinler ile..
JackDaniels biberonmamasi Kuaförün adını söyleyinde yanlışlıkla önünden geçmeyelim😂 Geçmiş olsun bu arada şaka bir yana yanmış saçlarınız. Kestirmekten başka şansınız malesef yok
biberonmamasi Lulemom ya o kadar sinirliyim ki şu an orda da saçlarım elime geldi bu normal mi dedim bana normal sarı yaptın saçın kimyasal gördü dedi sonra düzleştirince güzel gözüktüğü için anlamadım ama şu an vasat
DerinTuana biberonmamasi genelde acılmalardan sonra uclar cok yıprandıgı için ıslakken kopuyorlar.Bir kac kerr bol kremli yıkayın ama ıslakken cekmeyin sakın.Bir kac yıkamada daha iyi hale gelir.
Lulemom biberonmamasi ben olsam tehtit ederdim. Rezil ederim seni diye. Sosyal medya var artık heryerde paylaşırım müşteri kaybedersin falan diye
Zeliff biberonmamasi yanmış malesef. Benim birkaç arkadaşım var sarı saç kullanıyorlar sadece boyatirlar banyoda saç kremi kullanırlar öyle çok bakım yapmazlar saçları çok güzel.