biberonmamasi Saçımı boyattım sarı oldu uçları çok inceldi lastik gibi oldu tuttuğum yerden elimde kalıyor napıcam kuaför saçın yanmadı sarı saç çok bakım ister ondan böyle oldu dedi napıcam ben ya
Lulemom biberonmamasi yanmış canım saçların. Tek çaresi kestirmek diye biliyorum. Bakımla düzelmez. Ayrıca o kuaför insan değil. Bide kandırmış yanmadı diye.
sanis61 biberonmamasi evet bakım ister açıcı kullandıkları için ama o bariz yanmış yani kestirdikçe aynı şey olcak incelecek zayoflayacak uçtakı zayıfları kestir keratin bakımı yaptır eğer yaptırabilirsen en azından kullanımını kolaylaştırır
Aalya biberonmamasi aynısı başıma geldi geçen hafta bir de yanmadı dıyor yersen. Neymiş saç uçlarım çok yıpranmış önceden ondan öyle oldu dıyor uçları grimsi yaptı bir de keselim dedi de o an kestirmedim ama mecbur kesilecek kendım keserim onu da 😒
okuyananne222 biberonmamasi benim de öyle oldu. Kestim bakım kabûl etmedi saç öyle ölü idi. Yaza kadar toparlasın daha iyi uzar diye ense hizasında kestim
biberonmamasi Aalya ya hayır ya of bana dedi ki yemin ediyorum ki yanmadı ama bi taradım saçlarımı saçım elimde kaldı resmen
biberonmamasi okuyananne222 sadece uçları öyle ama o gün biraz da kesildi şimdi bakım keratin yağı kullanıyorum fayda olur mu sizce
okuyananne222 biberonmamasi o saç bitik saç tatlım ucundan kes daha sağlıklı uzasın. Bozulmuş yemeği taze haline çevirebilir miyiz en kaliteli besinler ile..
Lulemom biberonmamasi kuaföre git tekrar çocuk mu kandırıyor. Bakımını ücretsiz yapsın kessin yanan yerleri. Gerekirse kavga çıkar. Ben de zamanında bakır yaptırmıştım. Öncesinde açtılar. Lastik gibi sündü saçlarım. Keratin falan yaptırdım ücret vermedim. O kopan yerleri de kestirdim. Biraz olsun toparlamıştı. Ama eski haline gelmiyo yine de
Durukusunannesii biberonmamasi geçenlerde bende arkadaşımla birlikte yaptırdım onun saçlarının uçları yandı hep lastik gibi uzuyodu benimkine bisey olmadı ama ben ilk defa sarıya boyattm saçımda işlem yok oyuzden olablr belki oda çok sinirlendi. .
biberonmamasi Lulemom ya o kadar sinirliyim ki şu an orda da saçlarım elime geldi bu normal mi dedim bana normal sarı yaptın saçın kimyasal gördü dedi sonra düzleştirince güzel gözüktüğü için anlamadım ama şu an vasat
Deletedmom_73 biberonmamasi Benimde öyle olmuştu canım yanmış dedim hayır yanmadı dedi banada ama tabii ben saçlarımı kestirdim kestirdikce düzeldi.
JackDaniels biberonmamasi Kuaförün adını söyleyinde yanlışlıkla önünden geçmeyelim😂 Geçmiş olsun bu arada şaka bir yana yanmış saçlarınız. Kestirmekten başka şansınız malesef yok