ikierkekannesiii adm kötü insanlar hastalıklar herkesten uzak Dursun ailemle mutlu mesut olmak istiyorum ❤️🤲😍
Denizzz88 adm Rabbim herşeyden önce sağlık versin önce oğluma,aileme,tüm sevdiklerime sağlık diliyorum🙏🏻
tecrubesizkoala adm bebeğim 4 gündür kabız diye yap artık diye motivasyon konuşması yapıyordum galiba Dilek saatine geldi kaka yaptı 😂😂 şansımı burada kullanmasaydım iyiydi
Prinz_und_Mutter tecrubesizkoala ahahaha benim oğlum da 5. Gununde fitil vererek yaptırmıştım 🤷♀️ neyse ki çözülebilen sorunlar..
Prinz_und_Mutter Bugün tam 6 aylık olan oğluma sağlık şifa hayırlı bir gelecek dilerim. Eşimle hayatımıza eskisi gibi aşklı ve mutlu devam etmek dilerim. 😊🤲
Sedakzy Herkese saglik,mutluluk,huzur 🙏 en güzel, en özel tarih. Oğlumun doğum günü ❤️ geçen sene bugün kavuştuk🙏 Allahimevlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin insallah
xrtalafx adm Her zaman oldugu gibi tek dilegim yavrumla esimle huzurumuz mutlulugumuz daim olsun ailelerimiz hep bizimle olsun Rabbim herkeze evinde huzur nasip etsin hastalirimiz sifa dertlilerimiz deva borcllularimiz eda bulsun Rabbim her zaman bizimle olsun iyilerle karsilastirsin ,🤲❤️
EmiAda adm yunanistandan selamlaarr , benim bi kizim var ismi Ada, 3 ay 24 gunluk 😍😍 🥰🧿🤍 ve bugun benim dogum gunum 🥰🥰🥰🥰 tek dilegim allahim butun sevdiklerime saglikli uzun seneler versin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤❤❤
Babybus_ Kendime ait bir evim olsun sevdiklerimle ailemle hizur içinde oturayim kizlar lütfen amin dermisiniz inanin öyle ihtiyacım var ki 🙏