adm Mükemmel bir tarih. Gerçekleşeceğine inanarak dilek, dua, enerji ne varsa tutulabilir:) Dileğini paylaşmak isteyenler burada mı?
birtutamsac adm sevdiklerimiz hep yanımızda olsun, hastalıklar ve kötü insanlar hayatımızdan uzak dursun 💫
Uykusuzzz adm rabbim kızıma sağlıklı huzurlu bi hayat versin. Herşeyden önce sevdiklerim hep yanımda kalsın. Onlara sağlık versin. Sonrasında da araba yüzünden girdiğimiz büyük borcun altından kalkalım inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Eylusunannesiii adm Sağlık, huzur, mutluluk sevdiklerim hep yanımda olsun ❤️ Ha birde dyson sac duzlestirici sjsjjsjshsj
alperenli-hayat adm sevdiklerimizle hep beraber mutlu sağlıklı bir ömür geçiririz inşallah, oğlum hayırlı evlat olur inşallah bizlere ve vatana 🙏🏻
g-k-s0212 adm oğlumla çoook mutlu olalım.. 😍 gerçek sevgi hep bizimle olsun karşımıza her zaman iyi insanlar çıksın.. kalplerimiz ferahlasın, evlerimiz ve gönlümüz huzurla dolsun. 🙏🏻🥰
HonKiPonKiDoNiNo Kizim, Kardesim, Annem, Babam, Kendim ve sevdiklerim icin saglik ve mutluluk diledim.. Ülkem İnsani icinde refah duzeyinin yukselmesini ve salgin hastaliklarin bitmesini diledim 🤲
ezonunannesi_41 Dilek tutulduğunu hic bilmiyodum ama aileme sağlık sıhhat kızma hayırlı uykular en yakın zamanda hayırlı bir ev vermeyi dilerdim
TosbikAnnesiiiii adm kendi evimiz olsun ailemle beraber sağlıkla huzurla yaşayacağımız minnoş bir ev 😊😊