Sblatc Herkes ne kadar garip şeyler yazmış. Gusül alırken iğne ucu kadar yer kuru kalmaması gerek bu yüzden dişin içine dolgu girince orası ne olacak diye merak etmiş ve bu gayet mantıklı bi soru.
pattisanne Minigimm2020 dolgu dişin dış kısmı hükmünü alır. Bu nedenle içiniz rahat olsun abdestli yahut abdestsiz kaplama dolgu implant yapılabilir.
Ssmzsh 1Nazende çıkarıp altını yıkamak mümkün olmadığı için, diş doldurulduktan sonra üzerine bir kaplama yapılır. Buda dişi bütün yapar. Aslolan meseleyse çıkarıp altının yıkanmaması tabiki dişinizi evde kendiniz söküp yıkayabiliyor musunuz? Hayır 🍀
TosbikAnnesiiiii Minigimm2020 haklısınz olabilir 🤔 bilmiyorum kii bende çok dolgu yaptırdım ama hiç aklıma gelmedi böyle birşy
Minigimm2020 Themia TosbikAnnesiiiii Rumeysa28 lalbg gusul abdestsiz olduğum icin dolgu olurmu dye soruyorum bunun neresi farkli geldi anlamiş degilim abdestim yokken dolacak orasi
lalbg Minigimm2020 adetliyken yapılamayacak olanlar tam liste olarak internette mevcut. Onun dışındakiler sorun değil. Bi sorun olmaz ve günah değil☺️
Minigimm2020 Fatosaytekin annem de oyle diyo ben se cok terettut de kaldim rske atmayim adet kesici kullanayim bari ozaman ne yapayim
Minigimm2020 Mlkko linçlemis ler resmen gusul abdesti icin sordm ben zaten adetle dolgunun ne alakao bilir yoksa
1Nazende Minigimm2020 Canım dolgu gusle manidir gusül olmuyo dolgu olunca doğru demiş kim dediyse.Yani o dolgu disinde olduğu müddetçe guslun olmaz
pattisanne 1Nazende ya Allah aşkına nerden bu fetvayı veriyorsunuz. Bilmiyorsanız bilmiyorum deyin insanların hakkına giriyorsunuz. Kaplama dolgu implant gusle engel değildir. Zaruret hali var sonuçta. İslam’ı öcü gibi göstermekten zor gibi göstermekten vazgeçelim nolur.
1Nazende pattisanne Dolgu gusle mani olunca İslam öcü olmaz hanımefendi.Bende ehil bir hocadan fetvasını aldığım için söylüyorum.
pattisanne 1Nazende o ehil hocaya söyleyin hangi kitapta okumuşta bu fetvayı veriyor. Biz o kadar okuduk dersini gördük boşuna diploma almışız demek ki