Minigimm2020 Kizlar perşembe günü diş doglusu yaptıracağım ama 5 sefer gttim hastaneye bir turlu sıra alamadim ve sonunda aldım aksilik hasta oldum çok terettütteyim dolgu yaptırablirmiyim bilen varmı
TosbikAnnesiiiii Minigimm2020 böyle değişik bir soru nerden geldi acaba aklınızaa hele ki diş ne dini açıı 🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️
Ssmzsh Themia Dolgunun kaplamasından sonra dolguda diş hükmünü alır, o yüzden ağız yıkanınca (abdest, gusül vs alırken) ağız yıkanmış olur.Adet sonrası gusül abdesti için sormuştur hanımefendi. Bilgi vermek için yazdım.🍀
Minigimm2020 Themia TosbikAnnesiiiii Rumeysa28 lalbg gusul abdestsiz olduğum icin dolgu olurmu dye soruyorum bunun neresi farkli geldi anlamiş degilim abdestim yokken dolacak orasi
Ssmzsh TosbikAnnesiiiii Dolgunun kaplamasından sonra dolguda diş hükmünü alır, o yüzden ağız yıkanınca (abdest, gusül vs alırken) ağız yıkanmış olur.Adet sonrası gusül abdesti için sormuştur hanımefendi. Bilgi vermek için yazdım.🍀
Ssmzsh Nuray23 Dolgunun kaplamasından sonra dolguda diş hükmünü alır, o yüzden ağız yıkanınca (abdest, gusül vs alırken) ağız yıkanmış olur.Adet sonrası gusül abdesti için sormuştur hanımefendi. Bilgi vermek için yazdım.🍀
Lidya-t Biri bebeğim sünnet olacak adetliyim girebilir miyim diye sormuştu onun etkisini atlatmadan bu soruyu duyunca daha bir şaşırdım ya adetli olmakla dini nasıl bağdaştırdınız
Ssmzsh Minigimm2020 herkes bilmeden linçlemiş sanırım ❤️ Dolgunun kaplamasından sonra dolguda diş hükmünü alır, o yüzden ağız yıkanınca (abdest, gusül vs alırken) ağız yıkanmış olur. Bir sorun yok yani adet sonrası gusülü rahatlıkla alabilirsiniz. Sıkıntı yok.
NukleerBaslikliKiz Minigimm2020 Allah aşkına şaka olduğunu söyle nasıl böyle şeyler uydurabiliyosunuz ya
Ssmzsh NukleerBaslikliKiz uydurma değil aslında, Dolgunun kaplamasından sonra dolguda diş hükmünü alır, o yüzden ağız yıkanınca (abdest, gusül vs alırken) ağız yıkanmış olur.Adet sonrası gusül abdesti için sormuştur hanımefendi. Bilgi vermek için yazdım.🍀