Irmakprensesinannesi annemmm2021 formül süt verin sma olablir mesela ben de kullaniyrm formül süt sma yi sevmeyen bebek azdır
Irmakprensesinannesi annemmm2021 pekmezi yap o zmn yaptıktan snrada meyveye tatlandırıcı yada gerçek ten almak istiyorsan organik bebek buskivileri satılıyor onlardan al
annemmm2021 Alka ben çok sakiniyordum ama hastalandı çok da şey yapmamak lazımmış onu öğrendim doğru diyorsun
sarmaliklahana annemmm2021 kızım 5 aylık tadım yapıyoruz ama 6.ayda evde yapmayı düşünüyorum bebe bisküvisini 🤭 cok kolaya benziyor kız
sarmaliklahana annemmm2021 pekmezli tarçınlı benım tarif 🤔 daha denemedim ama olabilir benımkide yemez belki. Sonucta hazır gibi olmaz dogru. Ben evde sağlıklı olsun diye yapmak istedim ama denicem tabii önce
Ravzanurkrts annemmm2021 hemde cok zor hergun degisik degisik corbalar falan yapıuorum ama 2 kaşık yiuo gerisi çöp
Ask35tego Ben de onunla biyumusum tabiki sağlıklı değil ama günde 3 4 tane yemesi de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum veriyorum Hepsi Allah’a emanet olsun
Derya52 annemmm2021 e bebekte keci sütlü var bebe bisküvisi ben onu veriyorum sakinilan göze çöp batara demisler herseyi kararinda yapmak lazim benim fikrim. 3.cocugum suan digerlerinde de bir yasina kadar dikkat ettim sonrasin da soframda ne varsa onu verdim cok şükür sagliklari yerinde
Familyboy annemmm2021 ben veriyorum ekngida sürecinden beri çok uğraştıran bir bebek oldu oğlum 13 aylık hâlâ aynı bebe bisküvisini seviyor verdiğim zamanda güzel yiyor onu da vermesem aç oturacak resmen bu zamana kadar hiçbir zararını görmedim ben ama karar senin tabi