elifmom2 annemmm2021 bende veriyorum hunnap ın keçi sütlü olanı diğerlerine göre bi tık şekeri daha az
Bidam Çaresizlik insana neler yaptiriyor ya. Zararli ama en azindan ac kalmasindan iyidir diyorsunuz. Yine de cok vermemeye calisin. Kendiniz yapmayi deneyin. Hurmayla. Guzel oluyor
annemmm2021 Alka ben çok sakiniyordum ama hastalandı çok da şey yapmamak lazımmış onu öğrendim doğru diyorsun
Irmakprensesinannesi annemmm2021 formül süt verin sma olablir mesela ben de kullaniyrm formül süt sma yi sevmeyen bebek azdır
Irmakprensesinannesi annemmm2021 pekmezi yap o zmn yaptıktan snrada meyveye tatlandırıcı yada gerçek ten almak istiyorsan organik bebek buskivileri satılıyor onlardan al
sarmaliklahana annemmm2021 kızım 5 aylık tadım yapıyoruz ama 6.ayda evde yapmayı düşünüyorum bebe bisküvisini 🤭 cok kolaya benziyor kız
sarmaliklahana annemmm2021 pekmezli tarçınlı benım tarif 🤔 daha denemedim ama olabilir benımkide yemez belki. Sonucta hazır gibi olmaz dogru. Ben evde sağlıklı olsun diye yapmak istedim ama denicem tabii önce
Ravzanurkrts annemmm2021 hemde cok zor hergun degisik degisik corbalar falan yapıuorum ama 2 kaşık yiuo gerisi çöp