Cookie Catlakbiranne Kilom 58 Boyum 1.69 3 kilo versem iyi olacak ama hergün tatlı yapan biri olarak bu çok zor galiba 😂
gibicibicis Catlakbiranne 158 46 kiloyum 2 3 kilo alsam pantolonlar için iyi olacak ama böyle de iyiyim 😊
hemsireanneaybuke ebz09 valla şaşkınım burada herkes zayıfmış. Ben 166cm 63 kiloyum. Doğumdan önce 58dim. Yolum uzun.
Hzg Kilodan daha önemlisi bence yağ kas oranı 🤗 kimi 55 kilo çok kilolu gözüküyor kimisi 60 kiloda fit duruyor 🤭
Irmakefe MatmazelDeniz bende 83 kiloyum canım tartıda kendimi görünce çok üzüldüm hırs yaptım direk aralıklı oruca ve lesliye başladım bir haftda iki kilo verdim
kutsaltiramisu MatmazelDeniz aynı sizin kilonuzdaydım boyum da aynı. Aralıklı oruç yaparak şu an 75 kilom
Wolverine Catlakbiranne Boyum 1.63 kilom 53 minyon tipliyim. Kendimle barışık bir insanım, az daha boyum uzun olsun isterdim
yaramaz_bocegim Catlakbiranne hemen hemen aynı kilo boydayız 1 er az benim 😊 yaza kadar 48 kilo olmayı istiyorum ama gel gelelim kim verecek 6 kilo 🙄
birkupalatte Catlakbiranne 165 boyum. 80 kilom. Doğum kilomu 1 ayda verdim. 16 kilo. Kendimi her halimle seviyorum şuan koca popomu bu şekilde seviyorum Zayıflayınca da küçik popomu seviyorum 😁 Güzel kadınım 😎
Deryadgm Catlakbiranne 1.54 boyun 76 kilom kilomdan hiç memnun değilim ama yemek yemekten çok memnunum ve mutluyum😂
_YanakReisinAnnesii BenimMasalim ben uzun zamandır bu kilodayım ne iniyor ne çıkıyor, çıldırmak üzereyim artık 😬😂😂