_YanakReisinAnnesii BenimMasalim ben uzun zamandır bu kilodayım ne iniyor ne çıkıyor, çıldırmak üzereyim artık 😬😂😂
BenimMasalim _YanakReisinAnnesii ben de sezaryenden sonra bi 15 kilo verdim ama 1 aydır çakılı kaldım buraya. Demek ki kilo sorunlu biz de sorun yok. 😂😂
minikcivcivinannesi Catlakbiranne Kilo 78 boy 1.54 acilen kilo vermem lazım ama yemeyi aşırı seviyorum hele de çikolata
Melek_annesi_06 Catlakbiranne kilom 54 boyum 1.61 kilomu kendimde seviyorum ama biraz daha hatlı olmak için 60 kilo benim için ideal olacak gibi 🤭
Bukreee Boy- 1.60, kilo- 65 maalesef 10 yada 12 kg versem çok iyi olacak ama şu an için emziriyorum diyet yapamıyorum 😔
Irmakefe MatmazelDeniz bende 83 kiloyum canım tartıda kendimi görünce çok üzüldüm hırs yaptım direk aralıklı oruca ve lesliye başladım bir haftda iki kilo verdim
MatmazelDeniz Irmakefe hamile kalmadan once denemiştim olumlu sonuç almistim şuan başlamadım daha 9aylik bebeğim var emziriyorum sen emziriyor musun
211220 175 kilom 90 sezeryan doğum yaptım gayet memnunum memnun olmasam zayıflamak için adım atardım😀 kendimi gaza getiriyorum sinirlendirip çaktırmayın ❌
Denizzz88 Catlakbiranne 1.68 boy,62 kilom yani normal iyi aslında ama ben daha zayıf olmak istiyorum 3-5 kilo verirsem süper olur 😄
Feyzosunannesi Catlakbiranne boy 1.70 Kilo 63 Biraz daha versem iyi olur ama yemeyi seviyorum seninde dediğin gibi 😂