Catlakbiranne Benim kilom 55 ⚖️ Boyum 161 📏 Kilo olarak 1 2 kilo daha versem iyi olacak ama gel gelelim yemeyi çok seviyorum hele ki tatlıları ❤️ Sizdeki durumlar ne? Memnun musunuz kendinizden 🤷
bisenakillisinzaten Catlakbiranne kilom 55 boyum 1.73 kilomdan da boyumdan da memnunum şükür yemek yemeyi bekarken pek aramazdım ama evlendikten sonra boğaza düşkün oldum 😅
Deletedmom_22 Catlakbiranne ben memnun değilim kilomdan . 42-43 kg arası gidip geliyorum. Boyum 1.53 🌸
Sena45_sema 90 kiloyum 1.60 boyum kilomdan hiç memnun deilim 65-70 olsam çok iyi olucak haftaya diyete başlıcam
merveasl Deletedmom_22 keşke bende o kiloda olsam,, benim de boyum 1.52 dopum yaptım kilom 67 😭😭😭🤦♀️🤦♀️🤦♀️
alpin-annesi _YanakReisinAnnesii benim ölçülerim ile aynısınız 🙈 58 60 kg bana ideal oluyor ama lanet kilo yapıştı gitmiyor 😫
Nislina Catlakbiranne boyum 1.65 kilom 50 tabi doğumdan önce 48 o zamanlarda iyiydi gayette memnunum fazla verince yüzüm çok kötü oluyor 😒😂
GulAkkaya Catlakbiranne kilo 57 Boy 1.65 Valla doğumdan sonra iyi kilo verdim çok şükür bu kadar beklemiyordum😁
Mimozacicegim Nislina Bazı konularda dezavantaj mesela topuklu giymiyorum giyersem yürüyen dev oluyorum 😁
SedaUmut171121 Catlakbiranne boyum 1.62 kilom 51,52 arası gidip geliyorum şuan memnunum göbek olmasa daha iyi olur tabi😊😊 3 ay önce doğum yaptım inşallah gider