Mihrimahim16 Ay atağı beni çok yoruyor… Uykusuzluk koymuyor bana alıştım 😂 İştahsız olunca ve ağlayınca panik ve stresli oluyorum panik atak oldum sanırım…
Berensln Mihrimahim16 merhaba biz de 4 ay 2 gunluğuz bu atak dedikleri şeyi yaşamadık geçti mi de bizim mi haberimiz olmadı acaba 😀
211220 Mihrimahim16 4 ay 3 günlük olduk ne gibi ataklar acaba bizimkisi uyumuyo durup durup ağlıyo sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum bazen ama bez çıkışlarımız iyi. Birde uykusuzluk beni yoruyor deliriyorum uykusuz kalınca
M-O-D-A DurununAnnesi03 benim kızım da 5 ay 19 günlük 1 gün varmış aralarında minnoşların🐥 Allah bağışlasın 🙏🏻🦋🧿
Nisaninannesiii Leyla_arlan bizde beş aylık olduk bu aralar çok huysuz sürekli kucak istiyor ilgi istiyor çok yoruluyorum ev işleri falan
Defneada- 2 buçuk aylık olduk bizde. 2.aya kadar uykuda irkilme sorunumuz vardı smdide uykuya dalamama resmen direniyor. Kundak yapıyorum acıyor uykuya daldığı anda yapmaya başladım bende
Sinemisssss Leyla_arlan 1 yaşına kadar herşey cok güzeldi ama son 2 aydır 3.dünya savaşı cıkıyor hergün ,yemesi,uyuması,giydirmesi, oyalaması bitik durumdayım
UcuBulunamayanBant Leyla_arlan bizde 5ay 3gunluguz şuan en zorlandigim şey sebepsiz yere devamlı ağlaması hep ama hep benimle ilgilen benimle oyna tuvalete bile gidemiyorum resmen 🤦
ElifEcrinnn Leyla_arlan 4 ay 7 günlük olduk. Uykusuzluk beni çok yoruyor uykuya geçişi çok zor. Bide sürekli emzirmek beni yoruyor 😔
Mihrimahim16 211220 Bahsettiğin 4 ay atağı işte… Benim kızımda bir ara iştahsızlık yaptı sonra geçti… Uyku gerilemesi oluyor huysuzluk vs…
Aryaronya93 Leyla_arlan ikizlerim 32 aylık oldular çok şükür🙏🏻❤️ Ama çok yoruluyorum gün nasıl geçiyo anlamıyorum çok kavga ediyolar rabbim sabır versin hepimize🥰🙏🏻
denizkizi_ Leyla_arlan 9 ay 4 günlük oldu kızım🧿😌çok şükür şuan zorlu süreçler geçti gibi uyku problemi ara sıra tekrarlıyor Aaa tabi diş dönemini unutmayalım 🤭
Buuseg Leyla_arlan dolu dolu 9 aylık oldu oğlum. Beni zorlayan kısım uykuyu geçtim artık da yürümeye calışması. Düşecek diye aklım çıkıyor basından ayrılamıyorum 🥺