tineanigra Deletedmom_41 90 lar pek bilmez gerçi yayınlanıyordu yine ama şeker kız candy vardı ah Anthony ahhh 🥰🥰🥰
lalbg tineanigra ah anthony…. Ah benim ballı bademim… o öldükten sonra gelen esmer çocuk da aynısıydı ama anthony olamadı..🥺
Yaduuu Deletedmom_41 ay savaşçısı ay duygulandım şimdi 🥺 kalabalık ve mutlu diye bir dizi vardı. İzleyip çok çocuğum olmasını istedim ve sonuç 2 😄
Danerys Yazannesi1 ben de çocuktum ilkokula gidiyordum sadece 😅bizi rahatlatması gereken ama daha çok strese sokan derslerle başım dertteydi😂 müzik falan
pogacayanakli_aylamm Deletedmom_41 90 lardan bisey bilemem 2000 dogumluyum. 😂 o zamanlrda cedric cizgi film ve yusufun annesi diye bi dizi vardi bu ikisini cok izlermiskm
pogacayanakli_aylamm Deletedmom_41 evett birde ayna vardi aksamlafi ailecek izlerdik cok guzel gunlerdi
tineanigra Deletedmom_41 Anthony ciler bir de Terry ciler vardı nasıl aşıktık var ya 😂😂 ama daha 90 ları da ea geçmiyim sulugöz sakız vardı sakızdan nefret ettiğim için ekşisini emer atardım 😂😂
Deletedmom_41 BARTUMOM Ben bakamiyordum yaa surekli pisliyordu falan ugrasamiyordum tekrar hop yenisi😁😁😁
Deletedmom_41 tineanigra Sen dibine kadar yasamissin kardom💚 dudak sekilli fujjj diyen oyuncaktanda kullanmissindirr
iki_prenses_annesi Deletedmom_41 tam 90 da doğduğum için😁 hiçbir şey hatırlamıyorum ama ne varsa eskilerde var 🌺
Gari_de_Gari_45 Deletedmom_41 başka nler vardı.O dönem sihir annem başlamıştı onu da şok izlerdim ben 😂
2minosprenses Deletedmom_41 ben 99 luyum ama dizilerinin bir kacini ve muziklerine bayilirim tekrar tekrar 😊👭
Deletedmom_41 Deletedmom484545 Sen tam yasim degil yasadiklarim sozunun atasozusun, yine soyluyorum cok guclusun🙂