Aybersa Deletedmom_41 çılgın Bediş , yedi numara, kuzenlerim,eltiler, Ruhsar,Sıdıka, marimar ve pek çok buna benzer diziler geliyor, çok severdim TV izlemeyi😂
saRiiii Deletedmom_41 kerim tekin ♥️💐🥺🥺 saydığınız bütüün çizgi filmler♥️♥️😍😘🎈 sokakta saatlerce top oynamak ip atlamak…Oyunumuz bölünmesin diye salçalı ekmek yemek 😢😔🤤 88liyim 90lar kuşağının en içindenim seviyorum çok özlüyorum keşke o zamanlara geri dönebilsek….televizyonda haftasonları sabahın kör saatinde çizgi film verirlerdi okul yoktu ama onu izlemeye kalkardım..bitane yeşilçam filmi de gösterseler ya diye ne kadar isterdim Tarık Akan♥️♥️Ahhh Tarık Akan ahh ♥️
Denizzz88 saRiiii ahhh ah bende 88 liyim gözümde canlandı bunların hepsi 90 ları dibine kadar yaşamış biri olarak çok özledim o zamanları 😥 Kerim Tekin’e hele aşıktım Allah rahmet eylesin
Deletedmom_41 Asl90 En güZel kısmı saatlerce sokakta oynamaktı ama sosyal çocuklardık tv, tablet telefonlar yoktu hayatımızda mahallede ne güzel oynardık Son sansli nesil..
Danerys Yazannesi1 2000ler deseydi; balık yemişsin, zorunlu pazar banyosu sonrası sihirli annem izliyorsun ve o da ne ? Ödev defterinin altında bir not” pazartesi gününe icat bul, hazırla gel”
Yazannesi1 Danerys 2000 lerde hala çocuktum aslında ben kardeşim 2001 Li 😌 o zamanlarda yumurcak tv falan çıkmıştı tüm gün yumurcak tv izlemek için anneme babaaaneme yalvarıyordum 😀
Danerys Deletedmom_41 annemin gece gece icat çıkarma ata sözünü gerçekleştirdin diye kızmasını unutamıyorum 😂aklım hala sihirli annemde ama ödevim var. Nefret ederdim ben okuldan keşke direkt üniversiteye gideymişim 😏
Saitkereminannesi ZehraSareMom Emzirirken canım leblebi tozu çekmişti eski zamanki tat eşim leblebi aldi ezdi toz biber attı nefsimi kessin diye 😏
Danerys Yazannesi1 ben de çocuktum ilkokula gidiyordum sadece 😅bizi rahatlatması gereken ama daha çok strese sokan derslerle başım dertteydi😂 müzik falan
Aybersa Deletedmom_41 Eski minder oyununu bilir mıydın ,bilen var mı acaaba☺️ Eski minder yüzünü göster göstermezsen bir poz ver☺️☺️
Tucix Aybersa eski minder yüzünü göster, göstermežsen birşey söyle, güzellik mi çirkinlik mi çeşme başında heykellik mi 😅😅😅 hangisini secerse o tipe burunurduk 😅😅😅
Pemree Aybersa bilmesmiyim göstermezsen bir şey söyle güzellik mi çirkinlik mi havuz başında heykellik mi 😀😀Yozgat’tan selamlar
Deletedmom_41 Balarisi_melisEla kaseti sarıydı neydi o oyunun adı??? Icerigi hatirlamiyorum renkli kasetleri hatirliyorum
Aybersa Deletedmom_41 yaaa evet ,havuz başında heykellik mi jsjsjs çok severdim , şimdi çocuklarımız büyüse de ogretsek bir kaç 90 li bulup😂😂😂
Deletedmom_41 KATRE_ Eskinin değerini zaman geçtikçe anlıyor insan.. Hemde nasil bana arada nostalji perileri ugruyor, huzunleniyorum.
Deletedmom_41 Deletedmom484545 Sen tam yasim degil yasadiklarim sozunun atasozusun, yine soyluyorum cok guclusun🙂