Danerys Show tvnin fox kids saati, şirinler, ay savaşçısı, ruhsar, olacak o kadar , defne samyeliyle kanal d haber 😂
BARTUMOM Deletedmom_41 Sıdıka mahallenin muhtarları tusubasa tasolar nohut tozu ateri cino çikolata sanal bebek horoz sekeri çılgın bedis
Balarisi_melisEla Deletedmom_41 ayyy mikelen jeloooo yu hatırladım🤣🤣hugo vardi olacak o kadar,cino çikolata,keremcem,bide alman bi şarkıcı.vardi hala dinlerim,tetrisler vardı bide kaset takip oynanan bi oyun vardi kaseti sarıydı neydi o oyunun adı????abimlerle hep kavga ederdim🤣93 lüyüm aklıma bunlar geldi.
Deletedmom_41 Balarisi_melisEla kaseti sarıydı neydi o oyunun adı??? Icerigi hatirlamiyorum renkli kasetleri hatirliyorum
ZehraSareMom Deletedmom_41 93’lüyüm bazı şeyleri hatırlıyorum en güzel zamanlardı Tazmanya canavarı, digimon,red kit, taso oyunları leblebi tozu patlayan şekerler 😍😍
Saitkereminannesi ZehraSareMom Emzirirken canım leblebi tozu çekmişti eski zamanki tat eşim leblebi aldi ezdi toz biber attı nefsimi kessin diye 😏
Yazannesi1 Deletedmom_41 Şahane pazar, ince ince yasemince 😀 pazar banyosu ve kavga gürültü iLe saç tarama ve vazgeçilmez banyo sonrası saç örgüsü 🥲
Danerys Yazannesi1 2000ler deseydi; balık yemişsin, zorunlu pazar banyosu sonrası sihirli annem izliyorsun ve o da ne ? Ödev defterinin altında bir not” pazartesi gününe icat bul, hazırla gel”
unkurabiyesii Deletedmom_41 alf , bizim ev, en eski hatırladığım bunlar :) sokakta macuncular gezerdi ahh ahh ☺️ Bi de meybuz bayılırdımmm
tenceretavakuskana Deletedmom_41 bucur cadı,cılgın bedıs,uvey baba ,sporcuların kartları olurdu yapıskanlı futbolcu defterı yapıp yapıstrırdık abımlerle 90 lar denınce aklıma ılk dızılerıyle sarkılar gelıyo😂🤭94luyum bu arada
Deletedmom_41 Allahim yorumlar asiri dram icerikli oldu, cok duygulandim☹️ Hayattaki sanslarimizdan birini bu kusakta yer alarak kullanmisiz gibi
Aybersa Deletedmom_41 çılgın Bediş , yedi numara, kuzenlerim,eltiler, Ruhsar,Sıdıka, marimar ve pek çok buna benzer diziler geliyor, çok severdim TV izlemeyi😂
saRiiii Deletedmom_41 kerim tekin ♥️💐🥺🥺 saydığınız bütüün çizgi filmler♥️♥️😍😘🎈 sokakta saatlerce top oynamak ip atlamak…Oyunumuz bölünmesin diye salçalı ekmek yemek 😢😔🤤 88liyim 90lar kuşağının en içindenim seviyorum çok özlüyorum keşke o zamanlara geri dönebilsek….televizyonda haftasonları sabahın kör saatinde çizgi film verirlerdi okul yoktu ama onu izlemeye kalkardım..bitane yeşilçam filmi de gösterseler ya diye ne kadar isterdim Tarık Akan♥️♥️Ahhh Tarık Akan ahh ♥️
Denizzz88 saRiiii ahhh ah bende 88 liyim gözümde canlandı bunların hepsi 90 ları dibine kadar yaşamış biri olarak çok özledim o zamanları 😥 Kerim Tekin’e hele aşıktım Allah rahmet eylesin
Deletedmom_41 Asl90 En güZel kısmı saatlerce sokakta oynamaktı ama sosyal çocuklardık tv, tablet telefonlar yoktu hayatımızda mahallede ne güzel oynardık Son sansli nesil..
Yazannesi1 Danerys 2000 lerde hala çocuktum aslında ben kardeşim 2001 Li 😌 o zamanlarda yumurcak tv falan çıkmıştı tüm gün yumurcak tv izlemek için anneme babaaaneme yalvarıyordum 😀
Danerys Deletedmom_41 annemin gece gece icat çıkarma ata sözünü gerçekleştirdin diye kızmasını unutamıyorum 😂aklım hala sihirli annemde ama ödevim var. Nefret ederdim ben okuldan keşke direkt üniversiteye gideymişim 😏