Sumoo Merhabalar güzel anneler 🌼humana still tee kullananlar var mı ? Kullanıp memnun kalanlar yazabilir mi günde kaç defa iciyosunz hangi zamanlarda daha etkili ? , Dün aldım 105 tl olmuş,Allah sonumuzu hayretsin 🤲
Minikpanda12 Sumoo ben kullanıyorum gayet memnunum baya süt yaptığını farkettim ama bol da süt iç gunde iki kez icmeyincw ve düzenli devam edilmezse bı faydası yok
Saitkereminannesi Sumoo Hipp natal almıştım anne çayı yanında yulaflı bisküvi özellikle saklıköy yiyordum süt yapıyordu ama humana denemedim..
00000 Sumoo kesinlikle çok iyi bir şey çay bence sütüm ilk günler yoktu bunu içtim şakır şakır gelmeye başladı çocuğum kilo veriyordu bu çar sayesinde sütüm oldu resmen herkesede tavsiye ediyorum ilk günler günde 2-3 bardak içiyordum
Sumoo Minikpanda12 Yaa teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar sütüm bollasir 🤲 iki üç def içerim ben ozamn
saresmami Sumoo bence faydasi yok cok ictim ama ama sütüm ayni 🤣 stok yapmistim bide dogumdan önce. Tadini seviyorum. Soguk suyla bile iciyorum icicek niyetine .. ama artik fiyatindan dolayi almam :)
Meleknurunannesi İcinde rezene olduğu için zararlı aslında çok tüketmemek lazım Google a rezenenin zararları yazın
Sumoo Meleknurunannesi rezene anason özellikle için diolar hatta bazıları bebeğe iciryo ben icirmedm tabi icirmemde ama faydası daha çok dur biliyorum
Neziha122 Sumoo ben tek göhüsümle emzirdim için bana çok yaradı 2 5 yaşına kadar içtim ben yoksa tek göhüsümle nasıl doyacak çocuk
Rosequeen1 Sumoo benim sütümün çokluğu üzerinde bi etkisi olmadı. Ama 17 günlük bebeğim var biraz gazlı bi bebek ve kakasini çok zor yapiyo. Bu çayı ictigimde rahat ve çok fazla gaz çıkardığını ve kakasini daha kolay yaptığını farkettim. Günde iki kez içiyorum
Meleknurunannesi Sumoo ya bu rezene üzerine yeni çalışmalar yapıldı nörolojik etkileri varmış valla bende 4 kutu humana almıştım ama korkudan içemiyorum
Cennet_annesi Sumoo 10 aydır kullanıyorum çok çok memnunum bu çayla sütüm geldi ilk zaman günde 3 kere 1 bardak ama artık günde 1 bardak içiyorum tahinde çok iyi geliyor