BabyYoda EftelyaUmut Ben de 6 aydır adet görmüyorum kuşum. Bi önceki gebeliği de sayarsak +9 😬 lohusa kanamalarını saymıyorum resmen menapozda gibiyim. Ay insan kanamayı özler mi resmen özlediiim 😄😄
EftelyaUmut BabyYoda vallahi ben de özledim kuzum ya normalde adet günleri geldiğinde nefret eden ben resmen adet olayım istiyorum 😅😅
surass Oyyy benimde 35 gün gecikti bugün annemlw konuşurken regl olmuyorum diye gidersin hamile olduğunu öğrenirsin sürprizzz diye bi muhabbet geçti hatta😂 2 kere test yaptım negatif
Uzaybaby EftelyaUmut Yaaa ne güzel heyecanlısın inşallah sağlıklı bir gebelik vardır canım benim 🥰ama şaşkınım çünkü henüz 9 aylık beben var ve bebiş istiyorsun benim ödüm kopuyor ya ne zaman aşarım acaba çok gözümde büyüyor (bebeğim 4 aylık zaten) 🥲
EftelyaUmut Uzaybaby 😍😍😍test negatif kuzum ya aslında hem istiyor hem istemiyorum karışık bir durum yani ama kg vermem lazım önce bakalım bir hayırlısı.
Uzaybaby EftelyaUmut Olsun hayırlısı budur belki henüz çok ilgiye ihtiyacı olan bebeğin var bence biraz daha zaman lazım🌸