manicurist EftelyaUmut benim en son midem dogumdan sonra sona ermişti ama 3 gündür mide ağrısı çekiyorum çok korkuyorum 😀😀 konduramıyorum kendime
Ruveydaa98 EftelyaUmut 6. Ve 8. ayda adet gördüm ve bir daha olmadım bende düzensiz zaten diye umursamıyordum. Ama bizim kaçamak olmamıştı… Ve kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şu an oğlum 1 aylık kucağımda 😂 hakkında hayırlısı olsun inşallah. Doktor ultrasona göre hesapladı benim son adeti
Elfvli EftelyaUmut 9 ay regl olmadım 10. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Bir kereden birsey olmaz demediğim halde supriz oldu . Simdi kucağıma da 1 haftalık. 😬😊
BabyYoda EftelyaUmut Ben de 6 aydır adet görmüyorum kuşum. Bi önceki gebeliği de sayarsak +9 😬 lohusa kanamalarını saymıyorum resmen menapozda gibiyim. Ay insan kanamayı özler mi resmen özlediiim 😄😄
EftelyaUmut BabyYoda vallahi ben de özledim kuzum ya normalde adet günleri geldiğinde nefret eden ben resmen adet olayım istiyorum 😅😅
surass Oyyy benimde 35 gün gecikti bugün annemlw konuşurken regl olmuyorum diye gidersin hamile olduğunu öğrenirsin sürprizzz diye bi muhabbet geçti hatta😂 2 kere test yaptım negatif