minderbob EtiPetito benim cildim kuru olduğu için rimmel london kırmızı kapaklı fondöteni kullanıyorum. Silikon yüz bazını ise cildi pürüzsüzleştirmek için kullanıyorum. Sürünce cilt kaygan bi tabakayla kaplanıyor böylece fondöten pürüzsüz duruyor. Sivilce izleri varsa çukurları dolduruyor. Ama benim cildimde hiç sivilce yok. Eğer sivilceniz varsa asla makyaj yapmayın önce sivilceden arındırın.
EtiPetito minderbob sivilce sorunum vs yok, güncel evimde olan fondoten bende de aynısı var özel günlerde sürüyorum en azından ama günlük makyajda BB krem daha mantıklı olacak galiba
ktnzehra49 Mom62536262 nemlendirici ruj likit ve rimel başka bişey yüzüme bi düğün dışında ne zaman sürdüm bilmiyorum
leopar Zatilokumum çok şükür iyi evet cnm oldu 🥰8 buçuk aylık cadı kızım var diğerşde 3 buçuk yaşında zaten büyüdü ama benide bitirdi 😂
Ekvatoral Mom62536262 çok eskiden göz kalemi olmadan çıkmazdım. Soft tonlwrsa da hafif var sürerdim. Yıllardır hiç bir şey yapmıyorum.
Deletedmom484545 Mom62536262 makyaj malzemesi ne varsa hepsini kullanıyorum. Badana boya cila yapıyorum . Doğallığım mezara kalsın sldkdldldldö
Danerys Ev hali 🏡 sıfır makyaj #nomakeup Günlük makyaj 💄 rimel, allık, ruj Özel günler💄 👠 Makyaj bazı, kontür uygulama, highlighter, rimel, eyeliner, far, ruj, allık, pudra,dudak kalemi vs
Kirmiziruj Mom62536262 eyeliner kesinlikle olmazsa olmazım. Far eyeliner beyaz göz kalemi simli eyeliner bazen kullanıyorum. Bi de ruj
Noname21 Balkizlarim orjinal aloe vera nerdem alıyorsun Ben cicegini aldim koparıp koparıp sürsem kurur diye suremiyorum 😄
Balkizlarim Noname21 Evimdekinden kullanıyorum yok kuruma yapmaz YouTube den izleyip nerden kesileceğini falan dikkat edin yeterli 🌸🙈
1adetkub Balkizlarim İran taşını nasıl kullanıyorsunuz bende aldım ama beceremedim kullanmayı suda mı eriticez ne yapıcaz 😂
1adetkub Balkizlarim İran taşını nasıl kullanıyorsunuz bende aldım ama beceremedim kullanmayı suda mı eriticez ne yapıcaz 😂