Sensusfreud Mom62536262 bi rimel bi ruj bitiyor benim makyajım şöyle aman aman makyaj yapanlara çok özeniyorum ben hiç beceremiyorum da 😂
leopar Mom5441 yaaa GÜZELİM kız bayılıyorum sana maşallah maşallah bide canlısı var arkadaşlar resimden daha daha gğzel (o seni beğenmeyenler önce kendilerini görse keşke 😂🤭😛)
Zatilokumum leopar ya serap ben seni bir yerden tanicam , gamzeler ile olan zamanda varmiydin sen? Esra gamze felann,🤨🤨🤨
Mom5441 leopar yaa canım arkadaşım benimmmm 😍❤️😘 sende öylesin ki bayıldım sana valla maşallah benim canıma❤️😍😘
leopar Zatilokumum evet cnm bende seni ozamandan beri poyrazdan sanırım öğünün ismiyle kayıtlıydın ozamandan tanıyorum
Babybloom Mom62536262 rimel eyeliner olmazsa olmaz. Ama genelde kaş rimeli, highlighter ve göz altı kapatıcısı da kullanırım. Pandmeinin başından beri ruj yok😁
Denizmooom Mom62536262 çok uzun süredir fondöten kullanmıyorum allık vs eyeliner ve rimel tek vazgecilmez makyajım düğünde de pazardada 😁 ama cildime krem bakım hep yapıyorum güneş kremi sürekli kullanıyorum
Momanne06 Mom62536262 kaç senedir fondöten kullanmıyorum ergenlik zamanda kullanıyodum sabit kontur rimel ruj özel günde de far sürerim 🤣
Denizmooom Mom62536262 bide kaş farı kullanıyordum microblading yaptırdıktan sonra onuda kullanmıyorum 😁
nurelem Mom62536262 hiç bir şey kullanmıyorum 2.5 senedir makyajı çıkardım tamamen☺️ ondan önce heseyim dört dörtlüktu🙃
gurbetcimami Mom62536262 rimel eyeliner kaş kalemi kullanıyorum başka da bişey kullanmıyorum bekrken daha çok şey kullanıyordum artık urşacak zamn bulamıyorum 😂
gurbetcimami Ece gözünün kenrlarına bant yapıştırarak sürebilirsin canım ben eskiden öyle yapıyordum diğer türlü yapamıyordum