TosbikAnnesiiiii papatya09_ köye gitmiştik babamlara orda açtım şortla gezdi hep arkasında dolandım çiş çiş diye diye kaç kere de altına yaptı rahatsız oldu ondan sonra yawav yawv artık yapmaya başladı ama bir hafta baya çabaladım
TosbikAnnesiiiii tazeannee_ peşinde hep gezin altınıda açın sürekli tuvalete götürün yapsın yapmasın daha sonra kendinde yapınca tahatsız oluyor ama bazı çocuklar pek umursamıyor benimki hiç sevmiyordu hep değiştirdim sonra sonra alıştı öyle ama çaba gerk sabırla 😀
TosbikAnnesiiiii papatya09_ valla bizimki maşallah ozamndan beri derler ya dil otu yemiş diye aynen öyleydi konuşması iyiydi bizde sürekli onunla konuşuyorduk baya baya çözdü şimdi kimse tutamıyor 😅
papatya09_ TosbikAnnesiiiii konuşmak kerekli o zaman adım bn Merve işine geldimi anne işine gelmediği meme diyo
TosbikAnnesiiiii papatya09_ aynen öyle oda alışır yapar inşallah büyüdükçe zorlaşıyor ya altını bağlamak feln inşallah küçk oğlumda abisine çeker hemen bırakır
TosbikAnnesiiiii papatya09_ bence öyle yani konuşmazsak nasıl öğrenecek ki kelimeleri babamda çok sever konuşmayı aldı karşına akşama kadr çene 😃
1Beybiletto papatya09_ Merhaba aslen Trabzonluyum ama bursada oturuyorum, 24 yaşındayım 2 ay 22 günlük bebem var taze anneyim🤲🌸
Tuba papatya09_ almanya da yaşıyorum, aslen kayseriliyim😍 26 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim. Biri 3 yaşında, diğeri 18 aylık💙💙