papatya09_ Aydınlıyım 26 yaşındayım 2 çocuğum var biri 2 aylık oğlum biri 2 buçuk yasında kızım peki siz nerelisiniz
Ebrulideniz papatya09_ 29 yaşındayım tokatlıyım istbul sarıgazide yaşıom 😂😂😂 2 yaşında büyük kız 7 aylık küçük kızım var. Birde aklımda kalbimde erkek bebek hayali var 🙈🙈🙈🙈🤪
aylul0 papatya09_ 24 yaşındayım, 7 aylık kızım var, İstanbuldan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ❤️
Balkizlarim papatya09_ 28 yaşındayım 3 tane kızım var Makedonyaliyim Büyük kızım 7, 5 yaşında ortanca kızım 5,5 yaşında küçük kızımda 2 yaşında 🍒😁
Zeynepduha76 tazeannee_ 24 yaşındayım 3 ay 28 günlük kızım var prematüre annesiyim tanıştığıma memnun oldum☺️
Ebrulideniz tazeannee_ valla iki bebektem sonra üçüncü bebek defterini kapattık hayallerimde işte ☺️☺️
TosbikAnnesiiiii papatya09_ Aksaraylıyım 25 yaşındayım . 2 oğlum var biri 3,5 yaşında diğeri 7 aylık 🥰
Minnakinannesiii TosbikAnnesiiiii bende Aksaraylıyım londra da yaşıyorum 20 yaşındayım 3.5 aylık oğlum var
Defne-annesi papatya09_ bizde 1.5 yaşında bezini çıkarttık 1 hafta zamanını alır sadece şuan 3 yaşında kendı tualetine gidebiliyor bensiz çok şükür