snowflake Adakus1 1 yıl sonra beenn🤔🤔buldum buldum yok yok bulamadım 🤦♀️ ben yarınımi düşünemiyorum bir yıl sonramı hiç düşünemiyorum hayal gücüm bile okadar uzağa götürmüyor😄😄😂
Oykunuannes1220 Adakus1 1 yıl sonra Allah nasip ederse aylık 5000 TL’lik ve diğer borçları bitirmiş olacağım 🥰🤗
Gelincik06 Adakus1 kızımi memeden kesmiş olacağım,odasini ayirmis olacağım,uykusu duzelmis, konuşuyor olacak inşallah
Aysenilan Adakus1 bende işe döneceğim mucburen ama iştah sorununu çözerseniz bizede söyleyin 😄 bende bütün borçları bitireceğim inş.
ObirAnnnee Adakus1 1 yıl sonra oğlumun sendromu, ağlama krizleri, çığlıkları son bulacak inşallah Allah’ım çook amin 🤲😂
mirayybebek Adakus1 bir yıl sonra kızım gayet normal gelişimini yakalamıs ve ben cok mutlu olmus olacağım
DenizSerap 1 yıl sonra oğlumu yarım gün kreşe vermiş,wc alışkanlığı kazandırmış olurum. Onu kreşe bıraktıktan sonra bende spora giderek eski sıkı Halime dönerim ve sosyal hayata karışmaya başlarım diye umuyorum 🙏😁
Derya2867 Adakus1 1 yıl sonra gece uykusuzluğumuz gaz sancılarımız bitecek mışıl mışıl uyuyor olucaz inşallah amin 😂🙏
Ummuscetinkaya Adakus1 ben 1 yıl sonra kızımı sütten keseli çok olmuş kreşe gönderiyor olacağım. Eşimle birlikte işe gidiyor evimizin eksiklerini tamamlayıp huzurla kocaman pencerelerimizden caddeyi ve denizi izliyor olacağız.