Mom120 Bn fotograflari göremiyorm da adini biliyosaniz söyleseniz googledan baksam? Ya da siz googledan öyle bisey bulsaniz link atsaniz olur mu? Bebegimde var mi yok mu bilmek istiyorm sadece kontorl amacli ama neye benzedigini bilmem lazim☺️
BMA Mom120 insaAllah canim annem ellerinizin izidir diyo çünki ayni hizadalar ve cidden tutarken o taraflari tutuyoruz denedim baktim insaAllah öyledir
BMA GizemDmlSak evet canim bende korktum randevu alip goturucem ben ya bekleyemem 2. Ay kontrolu esime soylicem alip goturucem
GizemDmlSak GUBILIK https://www.google.com/search?q=nörofibromatozis+tip+1&client=ms-android-samsung&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjJsK2GyZTjAhWFwsQBHUfyDZUQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=320&bih=449#imgrc=zggP0ZXjkPvFwM
Husumsu BMA merhaba benim oğlumda da aynı kahverengi lekelerden çıktı doktor size ne dedi acaba? Bir de geçtimi sizin lekeker
GizemDmlSak Husumsu valla bizimki gecici degil malesef sukur organlarinda bisey yok dun kontrole gittik suanlik gelisimini takip ediyorlar bide ortapediye yonlendirdi persembe ortapediye gidicez insallah bisey cikmaz ordada bu hastalik vucutta leke olarak kalabilir ilerleyebilir organlara sicrayabilir sicrarsa gelisim geriligi yapar vs ama hic biseyde olmayabilirmis 😑😬