Minkpndam ASYA123- anamı ağlattı bu atak 5 gün kaldı bitmesine bakalım değişcek mi ama bu son 3 gündür daha fena olmış
Krtlmy Minkpndam olablir ayı dolduysa bi yerde görmüştüm doktor sadece diş patlayacağı zaman ağrı olmaz haftalar öncedende başlayabilir bu bi süreç diş çıkarma evresine girmiştir diyo yani belki bu hafta patlar belki 1 2 ay sonra huzursuzluk ara ara devam edecektir muhtemel başka sıkıntısı yoksa
Rumeysa28 Minkpndam evet dişş yakında patlar… Dişleri kaşınıyor kaşındıkça daha çok kaşındığı için sinirleniyor ağlıyor 😄😄
Rumeysa28 Minkpndam 🙄🙄 onu eczaneye danış istersen diş jeli varmış galiba sürünce rahatlıyomuş bebekler
Deletedmom636262 Minkpndam Diş kuzum çıkar yakında çıkar kabarmış salyası normal ateşi felan vokmasjn
Deletedmom636262 Minkpndam tmm huysuzluğu normal ben oğluma bi temiz bezi ıslatıp buz dolabına koyuyordum dişleri çıkınca alıp emiyordu rahatlıyordu sende öyle yap istersen
1ana1bebe Minkpndam yok rahatsizlik varsa huysuzluk uyumama elleri surekli agzindaysa saclaribi baslarini yoluyorsa zaten ilac degil takviye Trendyol dan yada eczaneden alabilirsiniz, doktor yazmiyor, basiniz sag olsun bu arada 🌹