Noname21 Minikumudum bir yere git cikartt8r ben de kizima hamileyken bir sey almıştım. Cikarmamislar aylarca çantamda gezdirdim en son rastgele bir mağazadan cikarttirdim
Deletedmom_72 Minikumudum Alarmın arasına tornavida koyup çekiçle vurun arası açılıyor zaten.Bende geçen hırka aldım çıkarmayı unutmuşlar öle çıkardım 😃
Gzdzeynep Minikumudum ben internetten aldığımda alarmlı gelmişti bikaç kıyafet. faturamla birlikte herhangi bir mağazasına gittim internetten aldım böyle yollamışlar çıkarırmısınız dedim çıkardılar o şekilde yapabilirsiniz. lcw da başıma gelmişti benim.
Minikumudum OncedenGurme ya mağazadan çıkarken alarm çaldı ama o sırada pek sallamadım oğlumu tutuyordum. Birde çıkardılar sandım şuan çok sinir oldum arayıp kızasım var 🙄
Deletedmom484545 Minikumudum yakınında baska mağaza varsa rica et çıkartsınlar çalmadım valla faturamda var de kapıda ötmedin mi
Minikumudum Deletedmom484545 yakında mağaza yok malaesef 😂 oğlumda araçta durmuyor gidemiyorum şuan kaldım öyle. Öttü aslında ama benimki değildir diye sallamadım oğlumda bağırıyordu o ara. Eve gelince makinaya alacakken fark ettim