Minikumudum Fdme al tatlım üşenmedim sana foto bile attım 😂 kız faturayıda atardım da fiyatı görünür diye neyse dedim 😂
ilyestaa Maalesef kendiniz acamazsiniz. Ya aldığınız mağazaya götürün ya da tanıdık bı mağaza varsa oraya. Başka türlü yanlış anlasilabilir
oyoyoyyedibeni Minikumudum bana hediye olarak 2 tane oyle urun gelmis magzayaa sorsam ddm amaa cok cok eski bir alarm model yine de cılarırlarmı bilmem
JackDaniels Minikumudum Bana internetten çorap yollamışlardı alarmlı😂 Mağaza bana hırsız muammelesi yaptığı içib bende internetten araştırdım. Naylon poşeti ip gibi yapıp bi kaç tur etrafında döndürüyorsunuz o şekilde çıkıyor😂
alinaannee Minikumudum aynı durum bende de oldu lcw dan dörtlü bebek çorabı almıştım kasiyer çıkarmamış alarmını eve geldim uğraştım sonuç çıkaramadım çöpe attım
OncedenGurme Minikumudum yıllar önce trendyol üzerinden defacto’dan eşofman altı almıştım. Alarmlı şekilde gelmişti. Giyene kadar görmedim, yıkandı vs. Çekiçle vura vura kırmıştık
Minikumudum OncedenGurme ya mağazadan çıkarken alarm çaldı ama o sırada pek sallamadım oğlumu tutuyordum. Birde çıkardılar sandım şuan çok sinir oldum arayıp kızasım var 🙄