Balkizlarim -erCansu- Biliyorum canım bende çocuk büyüttüm ama o an yok evinde bende olur dedim diğerini de zaten dedim olunca alır 🌺
Tazebabyy Metal rende ile vitamini ölüyor diyenler YouTube de izlediğim videoda da aynısını diyor ama elmayı metal bıçakla doğruyor bu biraz beni düşündürdü
blue5 Tazebabyy rendenin en kucuk tarafi ile yapin cok fark olmuyor ama cam rende olsa daha guzel.yakinlarinizda ebebek varsa 13 liraydi en son.
Tazebabyy blue5 E bebek çoook uzak ama ucuzluklarda falan var yazmışlar kendim gidemem ama sordurtucam
Tazebabyy Almilamoms Ya maliyetini geçtim hadi ben şimdi mesela vermek istiyorum elma püresi cam rendem yok alternatif öğrenmek istiyorum evim merkeze uzak zaten bebekten çıkamıyorum aldıracak kimsem yok falan filan
minabebek Tazebabyy metal olduğu için besin değeri ölmesin diye yeşilliklere bıçak vurmayın diyorlar ya o hesap işte
Deryaderinasel Tazebabyy canım benim her yerde satılıyor o marketlerde bazen geliyor çok pahali birşey değil
Irmakprensesinannesi Tazebabyy cam rende püre haline getirir normal rende parçalar arasındaki fark bu cam rende puturlu gıdaya alistirir