Balkizlarim Almilamoms Bende de ikisi var ve denedim oldu niye olmasın kadının şuan alacak yani müsait olacak durumu yoktur. Ve çare arıyor olamaz mı en ince tarafı yapıyor aynı işlemi ✨
saripapatyam2 hayal_perest cam rende hep vardı ben 34 yaşındayım benim çocukluğumda bile vardı evimizde 🤣
Deletedmom27337 Tazebabyy rendenin yuvarlak sarımsak rende kısmı varya orasıyla yap aynı oluyor. Yada mini renden varsa onda da var minik yuvarlak kısmı orasıyla da yapabilirsin
Deletedmom0099 Tazebabyy oluyo aslında çok püre gibi olmasada ama o rendenin ince kısmını temizlemek çok zor sünger değdirince parçalıyo, içinde hep pislik kalıyomuş gibi geliyo bana açıkcası
Tazebabyy Balkizlarim Mesela ben şu an vermek istiyorum ama cam rende yi nereden bulayım internetten alsam kaç günde gelir ayrıla 15 TL lik rendeye bir 15 de kargo parası vericem oldu 30, civil e bebek falan bana uzak yani
Almilamoms Balkizlarim İnce tarafı bende denedim aynı işlevi görmüyor camnrende yok gibi yapıyor ki bebekler için gerekli bişey .. çok maliyetli bişey de değil duyar kasmaya neden de yok …
-erCansu- Balkizlarim canıms normal rende vitaminleri öldürüyor en azından ilk zamanlar cam rende yapılabilir zaten çok az miktarda yiyorlar
Balkizlarim Tazebabyy Bir milyoncu da var şuan çıkma gibi bir lüksün yok ise dediğimi uygulayın inanın bana sıcak suda yıkayınca çıkıyor tortu kalmıyor olmadı bulaşık makinesine atarsın 😍
Deletedmom0099 Tazebabyy alana kadar normal rendeyle idare edebilirsin canım çarşıya falan gittiğinde alırsın
Mavi_deniz Balkizlarim ince dediginiz yer büyügün küçük olan yeri degil mi yani şu sarımsak falan rendeledğimiz yer 😂 bende olmadı 😂
Niddy Tazebabyy canım dışarı çıktığında müsait olursan al. Ben şöyle birsey okumuştum besin değerlerini azaltıyor demire değdiği için. Hatta salatalar bıçakla değil elinizle koparıp yapın falan diye