yuhibu1920 YeniAnneIstanbul eşimle ben de bu tarz ufak bir l koltuk kendimiz için düşünüyoruz aslind aama katlanır masa bize hiç uymaz mutfakta zaten masa var balkona biraz geniş bir masa lazım 😔 çok teşekkür ederim 😍
YeniAnneIstanbul yuhibu1920 evet balkonunuz cok guzel ve genis 🥰 aslinda o zaman oval bir masada cok guzel olabilir, dikdortken veya kare masa gibi cok yer almiyor, yani balkonun ferahligini kapatmadan buyuk masa koymus olursunuz 😊
honeysmom yuhibu1920 Balkonunuz efsaneymiş kesinlikle siyah tekli salıncak çok yakışır, pinterestede çok güzel dekorasyon fikirleri var.
yuhibu1920 minderbob o zaman manzaraya sırtlarını vermiş oluyorlar ve yemek yemek çok zor olur o şekilde insanlar balkonda ayemek isteyecektir çünkü malum Gaziantep sıcağı 😁
minderbob yuhibu1920 masada otururken de illa bi taraf manzaraya arkasını dönmek zorunda kalacaktır. Umarım gönlünüze göre bi dekor yaparsınız
yuhibu1920 Elfelf475 maalesef 😔 evde değilim olsam çekerdim 😔 ama diğer tarafta yine cam ve mutfak girişi var
yuhibu1920 Nscaslan34 çok teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de çay seti düşündüm ama çok kişi sığmıyor ona sanki en fazla 4 🤔 suanlim köşeye ufak bir l koltuk diğer tarafa ufak bir rattan yemek masası düşündüm maksimum 6 kişilik 🤔
Grupyildizi Benim balkonda en 3 boy 5 metre cnm salincak ve masa var bide puff gelen rahat oturamiyor istersen kose koltuk ve acilan sehpalarda. Kullan masa acicagin zaman sehbayi ac koltugun onune bnde kullanilir alan yapmak istiyorum bu sene
yuhibu1920 Grupyildizi masaniz çok büyük mu peki 🤔 ben de çok doldurmak istemiyorum ferah olsun istiyorum 😔
Ikizannesi5 yuhibu1920 valla ben o kadar üzülüyorum ama bi yandan da içim rahat ediyor çünkü ikizlerim 8.5 aylik ve ister istemez yorgun olup gun içinde uyuyorum onun için tehlike oluşturabilecek bi sey olmadığı için içim rahat fakat eve bakıyorum bomboş ben bu değilim ya ben fazlasıyla süslü bi pakizeyim 😅😅
yuhibu1920 Ikizannesi5 büyüyünce hepsi olur inşallah ben de bir sürü süsler almak istiyorum ama oğlum bir günde kırar hepsini yazık ucuzda değiller çanları sağ olsun dediğiniz gibi en azından kafamız rahat oluyor 😁
Ikizannesi5 yuhibu1920 valla kesinlikle oyle ❤ bolu arada gaziantepdesiniz sanırım nasil yer memnunmusun kiralar vs olarak tayinciyiz bu sene de
Neslihanbew yuhibu1920 görümcemin balkonuna benZiyor eşi çok güzel dekore etti. Bir köşeye L koltuk koydu duvara televizyon. Balkonun diğer köşesine 4 kişilik cam yuvarlak bir masa oturttu balkonun bir duvarını yeşil çiçekle doldurdu hava kattı. Balkon da yerden ısıtma onların yaz kış oturma alanları oldu üstelik
yuhibu1920 Neslihanbew yaa 🤔 benim TV koyacak yerim yok duvar süsü var çünkü diğer tarafta cam balkon zaten ben de ufak l koltuk ve ufak masa düşünüyorum
Neslihanbew yuhibu1920 benim balkonumda 5 metreye 2 metre hemen hemen aynı sanırım akşam düzenleyebilirsem size foto atarım fikir açısından benim balkonumda balkon bahçe koltuk takımı var masalı ve arkada ikea vitrin (şart değil tabi ben ihtiyaç olduğu için almıştım )